Privredne investicije u Opovu: U IZGRADNJI JOŠ JEDAN PROIZVODNI POGON (VIDEO)

15/06/2020

U IZGRADNJI JOŠ JEDAN PROIZVODNI POGON

15. jun 2020;

Na ulazu u Opovo, iz pravca Pančeva, gradi se još jedan proizvodni pogon. U pitanju je firma Novaković doo koja se bavi proizvodnjom montažnih hala. Završetak izgradnje i početak proizvodnje sa zapošljavanjem 10 do 15 radnika planiran je do kraja godine, a u perspektivi se planira proširenje proizvodnog pogona i dupliranje broja zaposlenih.

Gradilište su obišli predsednik opštine dr Zoran Tasić i odbornik Skupštine opštine Opovo Miloš Markov i tom prilikom je Tasić istakao Opštinu Opovo kao sredinu sa prepoznatljivim privrednim ambijentom za investiciona ulaganja. 

„Nalazimo se na gradilištu privatne firme Novaković doo, došli smo da obiđemo radove na izgradnji nove proizvodne hale. Iza nas će biti fabrika za proizvodnju montažnih hala i u razgovoru sa vlasnikom firme dogovoreno je da u prvoj fazi, do kraja godine, bude zaposleno 10 do 15 radnika. Hala ima negde blizu 500 m² i u perspektivi je da se proširi na 1000 m² i zaposli oko 30 radnika. Još jedna investicija kao dokaz naših obećanja pre četiri godine da ćemo se baviti privrednim razvojem Opštine Opovo i da nam je osnovni postulat otvaranje novih radnih mesta, a ovo je samo dokaz da je Opština Opovo jedna od interesantnih opština gde ljudi prepoznaju privredni ambijent za otvaranje novih radnih mesta i započinjanje posla“, izjavio je Tasić.

Nadležni u lokalnoj samoupravi kažu da su zadovoljni dosadašnjim privrednim investicijama i da će se ovaj trend pozitivno nastaviti i intenzivirati sa izgradnjom auto puta koji će prolaziti kroz teritoriju Opštine Opovo. 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije