FK Tempo Sefkerin: INFRASTRUKTURNO RENOVIRANJE SEFKERINSKOG KLUBA

May 11, 2020

u SPORT

INFRASTRUKTURNO RENOVIRANJE SEFKERINSKOG KLUBA

Sefkerin, 11. maj 2020;

Mada je fudbalska sezona prekinuta, u Fudbalskom klubu „Tempo“ Sefkerin ovih dana je vrlo živo. Teren se niveliše, trava je pokošena, a u toku su radovi na uređenju prostorija kluba.

Materijal za radove finansiran je od strane Mesne zajednice Sefkerin, a sam rad u kojem učestvuju fudbaleri i Uprava kluba je volonterski.

„Iako je otkazano prvenstvo, na klub nismo zaboravili i želimo da sledeću sezonu dočekamo spremni. U toku je kompletna adaptacija fudbalskog terena, renoviraju se svlačionice i sve redovno održava. Uskoro očekujemo donaciju kućica za rezervne igrače i delegata. Želim da pohvalim sve koji su učestvovali u akciji, kao i one koji su dali podršku. Dobro je poznato da je najbolje druženje i atmosfera upravo u našem klubu“, izjavila je potpredsednica FK „Tempo“ Kristina Krunić.

pročitajte još i

Sokolska takmičenja: Tri medalje za sefkerinski Soko

Sokolska takmičenja: Tri medalje za sefkerinski Soko

Tri medalje za sefkerinski Soko SEFKERIN, 25. septembar 2022 – U nedelju, 24. septembra održano je Sokolsko prvenstvo u penjanju uz konopac na kome su učestvovali takmičari iz Sportsko rekreativnog udruženja „SOKO“ Sefkerin. Takmičenje je održano u sali Sokolskog doma...

najnovije

najčitanije