Mesna zajednica Baranda: BARANĐANI OBELEŽILI DAN POBEDE NAD FAŠIZMOM

09/05/2020

BARANĐANI OBELEŽILI DAN POBEDE NAD FAŠIZMOM

Baranda, 9. maj 2020;

Predstavnici Saveta mesne zajednice Baranda i kabineta predsednika opštine obeležili su danas Dan pobede nad fašizmom. Predsednik Saveta mesne zajednice Momčilo Vujčin i njegov zamenik Milovan Knežević položili su venac na spomenik narodnom heroju Olgi Petrov (1920 – 1942), koja je streljana u logoru Banjica. Savet mesne zajednice Baranda poštovao je preporuke Vlade republike Srbije tako da ove godine nije bilo većeg okupljanja građana.

Nakon odavanja pošte minutom ćutanja, Vujčin se obratio prisutnima, pozdravio goste i istakao da herojstvo i patriotizam Olge Petrov, koja je dala život u borbi za slobodu, građani Barande neće zaboraviti.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Paketi za novorođene bebe OPOVO, 26. maj 2023 – U drugoj majskoj raspoedli paketa za novorođene bebe, Opštinska uprava Opovo uručila tri paketa za dve devojčice i jednog dečaka. Dve prinove su aprilske i jedna majska, a bebe su iz Sakula, Barande i Sefkerina.

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Dodeljena prva kuća na EU projektu OPOVO, 25. maj 2023 - U okviru projekta „Krug podrške“, koji sprovodi opština Opovo u saradnji sa Centrom za sociajlni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku podršku Evropske unije u programu „Podrška Evropske unije...

najnovije

najčitanije