Opštinski štab za vanredne situacije: PRESTANAK MERA U VEZI OGRANIČENJA RADNOG VREMENA

07/05/2020

PRESTANAK MERA U VEZI OGRANIČENJA RADNOG VREMENA

Opovo, 7. maj 2020;

Na osnovu Odluke o prestanku vanrednog stanja („Sl. glasnik RS“ br. 65/20) i Zakona o važenju uredaba koje je Vlada, uz supotpis predsednika Republike donela za vreme vanrednog stanja i koje je Narodna skupština potvrdila („SL: glasnik RS“ 65/20),  Opštinski štab za vanredne situacije je dana 07.05.2020. godine doneo Odluku:

Prestaju da važe sve odluke vezane za mere ograničenja radnog vremena, tokom trajanja vanrednog stanja maloprodajnih trgovinskih objekata, ugostiteljskih objekata, frizerskih i kozmetičkih salona, teretana i drugih pravnih subjekata čije se radno vreme utvrđuje odlukama Skupštine opštine Opovo.

Stupanjem na snagu ove Odluke primenjivaće se Odluka o radnom vremenu u određenim delatnostima i na određenim poslovima na teritoriji opštine Opovo („Opštinski službeni glanik opštine Opovo“ br. 4/02, 2/05 i 1/17)

Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Paketi za novorođene bebe OPOVO, 26. maj 2023 – U drugoj majskoj raspoedli paketa za novorođene bebe, Opštinska uprava Opovo uručila tri paketa za dve devojčice i jednog dečaka. Dve prinove su aprilske i jedna majska, a bebe su iz Sakula, Barande i Sefkerina.

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Dodeljena prva kuća na EU projektu OPOVO, 25. maj 2023 - U okviru projekta „Krug podrške“, koji sprovodi opština Opovo u saradnji sa Centrom za sociajlni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku podršku Evropske unije u programu „Podrška Evropske unije...

najnovije

najčitanije