Masovno testiranje u Opštini Opovo: PROTEKLIH DANA TESTIRANO 313 GRAĐANA

04/05/2020

PROTEKLIH DANA TESTIRANO 313 GRAĐANA

Opovo, 4. maj 2020;

U okviru preventive u borbi protiv pandemije koronavirusa od 29. aprila u Covid ambulanti Doma zdravlja Opovo sprovodi se masovno testiranje. Proteklih dana testirano je 313 radnika javnih ustanova i preduzeća od kojih je jedno lice bilo pozitivno koje je hospitalizovano u Covid bolnicu Pančevo. Narednih dana biće testirani radnici prodavnica, banki, pošta, frizerskih salona i drugih službi koje pripadaju grupi radnih mesta sa čestim neposrednim kontaktima.

Svi građani koji imaju bilo kakve sumnje u svoje zdravstveno stanje ili su imali rizičan kontakt i žele da se testiraju mogu se javiti Opštinskom kriznom štabu pozivom na broj telefona 013/681-091 kako bi se evidentirali za testiranje u Covid ambulanti.

Povodom razlike u statističkim podacima pozitivnih na Covid-19 na teritoriji Opštine Opovo, Opštinski krizni štab saopštava da je ta razlika rezultat činjenice da su pojedini među obolelima samo formalno prijavljeni na teritoriji naše opštine, a žive u drugim gradovima ili opštinama.

Prvi registrovani pacijent od Covida-19 sa teritorije naše opštine je izlečen i otpušten sa bolničkog lečenja i nalazi se kući u obaveznom četrnaestodnevnom karantinu.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Paketi za novorođene bebe OPOVO, 26. maj 2023 – U drugoj majskoj raspoedli paketa za novorođene bebe, Opštinska uprava Opovo uručila tri paketa za dve devojčice i jednog dečaka. Dve prinove su aprilske i jedna majska, a bebe su iz Sakula, Barande i Sefkerina.

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Dodeljena prva kuća na EU projektu OPOVO, 25. maj 2023 - U okviru projekta „Krug podrške“, koji sprovodi opština Opovo u saradnji sa Centrom za sociajlni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku podršku Evropske unije u programu „Podrška Evropske unije...

najnovije

najčitanije