FK Tempo Sefkerin: FUDBALERI TEMPA U HUMANITARNOJ AKCIJI

image_pdfimage_print

FUDBALERI TEMPA U HUMANITARNOJ AKCIJI

Sefkerin, 26. mart 2020;

Od 17. marta na zelenim terenima nema fudbala. Ne igraju se utakmice, nema treninga, nema fubalera ni publike. Međutim, fudbaleri sefkerinskog Tempa igraju jednu mnogo važniju utakmicu, ne za bodove i poziciju na tabeli, već za humanost i čast. Oni su zajednički prikupili sredstva i pripremili pakete koje su uručili starijim osobama, nekadašnjim igračima ovog kluba, ali i socijalno ugroženim pojedincima i porodicama. Povodom te akcije klub je izdao kratko saopštenje:

“U ovom teškom trenutku kada se ceo Svet bori protiv nevidljivog ali itekako opasnog protivnika –  koronavirusa, Fudbalski klub Tempo iz Sefkerina pokrenuo je akciju pomoći socijalno ugrozenim mestanima svoga sela. Samoinicijativno smo se organizovali i sakupili novac za koji su kupljene neke od osnovnih namirnica i u vidu paketa podelili, za početak starijim licima, a bivsim igracima naseg kluba.

Akciju su vodili predsednik kluba Nikola Kavazović, potpredsednica kluba Kristina Krunić kao i igrači i velke nade naše kluba Predrag Dačić, Ognjen Stajić i Nemanja Stanisavljević. Ova akcija će se nastaviti, tako da ćemo pomogati i dalje našim najugroženijim meštanima”.