Da li se pridržavamo novih mera: ULICE BEZ PENZIONERA, KAFIĆI PRAZNI

18/03/2020

ULICE BEZ PENZIONERA, KAFIĆI PRAZNI

Opovo, 18. mart 2020:

Povodom uvođenja strožijih mera u okviru vanrednog stanja naši reporeteri su obišli centar Opova u toku prepodneva. Policija patrolira ulicama, obilaze radnje, kao i komunalna inspekcija Opštinske uprave Opovo. Nove mere se uglavnom poštuju ali sporadično ima i onih koji se ne pridržavaju zbog čega nadležni intervenišu.

Radnici u apotekama, pekarama, banci i pošti su veoma odgovorni, svi nose rukavice, a većina i maske. U marketima je polovično, u nekima nose rukavice, a u pojedinim situaciju izgleda ne shvataju ozbiljno.

Što se tiče građana, dosta njih nosi rukavice, a pojedinci imaju i maske.

U svim manjim objektima (apoteke, banka, pošta, pekare, biblioteka…) ograničen je broj prisutnih u prostoriji od jednog do tri u zavisnosti od veličine prostorije. Maski i sredstava za dezinfekciju još uvek nema u apotekama, ali se očekuje da  uskoro stignu.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Danas počeo mini raspust

Danas počeo mini raspust

VOJVODINA, 28. Mart 2024 Školarci iz Vojvodine od danas do srede, 3. aprila uživaće u slobodnom vremenu tokom prolećnog raspusta. Ostali đaci idu na ovu pauzu od ponedeljka, 29. aprila, na kojoj će biti sve do 7. maja kada se vraćaju u školske klupe. Tada se praznuje...

najnovije

najčitanije