Uređenje sakulskog parka: GRADI SE NOVA BEHATON STAZA (VIDEO)

14/03/2020

GRADI SE NOVA BEHATON STAZA

Sakule, 14. mart 2020;

Kao što je najavljeno pre par nedelja, nakon betoniranja staza, u sakulskom parku krenuli su radovi na izgradnji behaton staze koje će ići preko celog parka od objekta škole do glavne ulice.

U pitanju je staza širine tri, a dužine 146 metara sa 350 metara dužnih ivičnjaka. Pored toga duž staze će biti postavljen parkovski mobilijar u vidu klupa i kanti za odlaganje smeća.

Radove je obišao predsednik opštine dr Zoran Tasić zajedno sa svojim pomoćnikom Nebojšom Kovačevićem i članovima Saveta mesne zajednice Sakule.

Ispred Saveta mesne zajednice Sakule Mirjana Gajić je istakla značaj infrastrukturnih radova u Sakulama koji se u kontinuitetu odvijaju poslednje četiri godine.

„U Sakulama se kontinuirano radi već četiri godine, kao i u ostalim mestima naše opštine. Uređenje parkova i putne infrastrukture, izgradnja sportskih terena i drugih važnih projekata za naše mesto doprineće da život mladima bude bolji, lepši i jednostavniji, a ova staza od behaton ploča značajno će doprineti izgledu i ulepšati naše selo“, izjavila je Gajić.

Sakulski park po svojoj površini i ekologiji i ranije je bio poznat kao zelena oaza, a sada će i po uređenosti biti jedan od lepših parkova u okolini.

Završetak radova planira se naredne nedelje kada će se montirati volijera površine 16 m², čija će podloga takođe biti popločana behatonom.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije