FK Omladinac Opovo: RADOVI NA REKONSTRUKCIJI KLUPSKIH PROSTORIJA (VIDEO)

13/03/2020

RADOVI NA REKONSTRUKCIJI KLUPSKIH PROSTORIJA

Opovo, 13. mart 2020;

Dok se opovački fudbaleri pripremaju za početak prolećnog dela prvenstva, u toku su radovi na rekonstrukciji klupskih prostorija i stadionske infrastrukture.

Na ranije sagrađenom spratu objekta kluba, izvode se enterijerski radovi gde će biti klupske prostorije za sastanke. Nakon ovih radova sledi renoviranje svlačionica i stadionske ograde.

Projekat je finansijski podržala lokalna samouprava, a radove su obišli predsednik opštine dr Zoran Tasić i njegov pomoćnik Nebojša Kovačević. Tasić ističe da je lokalna samouprava značajno pomogla svim sportskim klubovima u projektnom sufinansiranju, a to posebno čini klubovima koji rade sa mlađim kategorijama.

„Lokalna samouprava kao jedna odgovorna institucija pomaže sve sportske klubove, udruženja građana i sve organizacije koje učestvuju u društvenom razvoju naše sredine. Lokalna samouprava je tokom prošle godine izdvojila značajna sredstva za finansiranje rekonstrukcije dela objekta koji je neophodan za funkcionisanje opovačkog fudbalskog kluba. Ono što je nama važno jeste da ovaj klub radi sa mlađim kategorijama i mi to uvek podržavamo. Radimo rekonstrukciju objekta, odnosno prostorija gde će vreme provoditi mladi fudbaleri i ja se iskreno nadam da će im ova pomoć lokalne samouprave puno značiti. Pored rekonstrukcije pomoćnog objekta očekuje nas sanacija svlačionica, a za nekoliko dana krećemo sa farbanjem ograde, tako da očekujem da će ovaj teren i objekat za mesec dana dobiti jedan novi izgled“ izjavio je Tasić. 

Prolećni deo sezone Omladinac startuje narednog vikenda, osim ako se prvenstvo zbog epidemije koronavirusa ne odloži.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije