Dom zdravlja Opovo: NOVI REŽIM RADA PEDIJATRIJSKE SLUŽBE

12/03/2020

NOVI REŽIM RADA PEDIJATRIJSKE SLUŽBE

Opovo, 12. Mart 2020
Obaveštavamo korisnike usluga Doma zdravlja Opovo o promeni rada pedijatrijske službe Doma zdravlja Opovo.

Od 16.03.2020.godine pedijatrijska služba će raditi u dve smene od 7-19h  u Domu zdravlja Opovo, a radi poštovanja mera prevencije u suzbijanju širenja virusa  Korona.

Promena je izvršena radi novonastale epidemijske situacije u našoj državi, a kako bi se korisnici usluga zbrinuli na najbolji način prema aktuelnim preporukama nadležnih institucija Republike Srbije.

Molimo sve korisnike da decu dovode na pregled isključivo u Dom zdravlja Opovo u periodu od 7 do 19 časova, a ne u Zdravstvene ambulante u naseljenim mestima opštine Opovo.

Ukoliko deca imaju povišenu temperaturu i znake respiratorne bolesti molimo Vas da pre dolaska u Dom zdravlja Opovo pozovete pedijatra radi konsultacije.

Broj telefona 013/681-108

U toku postojanja novonastale epidemijske situacije prekidaju se sve preventivne aktivnosti -vakcinacija i sistematski pregledi dece i školske dece.

S poštovanjem,
dr Brankica Panić
spec.pedijatar

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama OPOVO, 20. april 2024 – U organizaciji Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine i Crvenog krsta Opovo, u utorak, 23. aprila održaće se akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama. U Barandi, krv se...

Vremenske prilike: Umereno do potpuno oblačno

Vremenske prilike: Umereno do potpuno oblačno

SRBIJA 18. april 2024 Danas umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom, ponegde i kratkotrajnim pljuskom, a u planinskim predelima sa snegom. Posle podne i uveče postepeni prestanak padavina i delimično razvedravanje. Takođe očekuje se slab i umeren vetar, na...

najnovije

najčitanije