Pisma čitalaca: SPORTSKI CENTAR, OD PONOSA DO RUGLA

17/06/2014

SPORTSKI CENTAR, OD PONOSA DO RUGLA
DSC_0094Poštovani,
Imam prosto potrebu kao građanin Opova i kao roditelj jednog dečaka koji vredno trenira da vam se obartim,  da podelim problem sa Vama u nadi da zajeničkim delovanjem možemo rešiti isti. Naime, radi se o terenima koji se nalaze iza hotela u Opovu i koji su do pre godinu dana bili ponos našeg mesta. Kada su mi jednom prilikom došli prijatelji iz Crne Gore bili su odusevljni. Sećam se, rekli su mi “Pa ovo mi nemamo u Niksicu.. !”
Danas nažalost nikog ne bih odveo tamo.
Tereni su blago rečeno u užasnom stanju, daske koje čine ogradu oko fudbalskog terena su izlomljene, mreže pocepane, zaštita ispog koša je pokidana, smeće je na sve strane. Vole bih da su daske polomljene silnim šutevima naše omadine u jeku DSC_0093fudbalske – košarkaške borbe. Nažalost svi zanamo da nije tako i da je ovo delo vandala.
Moje lično misljenje je da treba sve da uradimo što možemo da bi naša deca i buduće generacije imali koliko toliko pristojne uslove da se posvete sportu, da pobegnu od ulice i svih tih negativnih stvari. Takođe, mislim da bi postavljanjem video nadzora (koji uzgred i nije više tako skup) dosta toga rešili, ali to ostavljam stručnijima.
Ja sa moje strane mogu da ponudim svu pomoć u granicama mojih mogućnosti ,od volonterskog rada, do eventulano nabavke neke opreme. U prilogu Vam šaljem par fotografila koje sam načinio mobilim telefonom.

U nadi da ćemo sakupiti snage da rešavamo probleme koji se tiču lično naših života, jer ipak treba da smo svesni da zivimo u Evropi, i treba tako da se ponašamo.

DSC_0092Srdačno Vas pozdravljam.
Branislav Antić

 

DSC_0090

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Danas počeo mini raspust

Danas počeo mini raspust

VOJVODINA, 28. Mart 2024 Školarci iz Vojvodine od danas do srede, 3. aprila uživaće u slobodnom vremenu tokom prolećnog raspusta. Ostali đaci idu na ovu pauzu od ponedeljka, 29. aprila, na kojoj će biti sve do 7. maja kada se vraćaju u školske klupe. Tada se praznuje...

najnovije

najčitanije