Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija : OD DANAS DOSTUPNO JOŠ 60.000 VAUČERA

24/02/2020

OD DANAS DOSTUPNO JOŠ 60.000 VAUČERA

Izvor: Beta
Akcija podele vaučera za odmor u Srbiji nastavljena je danas, a građani će ponovo moći da podnose prijave za korišćenje vaučera u poslovnicama Pošte širom Srbije, potvrdili su agenciji Beta u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija.

Vlada Srbije je, kako se podseća, prošle sedmice donela odluku o izdvajanju 300 miliona dinara za dodatnih 60.000 vaučera, što će omogućiti da se nastavi akcija podrške domaćem turizmu, koja je istovremeno i mera da se nadomesti očekivano mani broj turista iz Kine, zbog epidemije koronavirusa.

Iz ministarstva navode da je od 1. januara do 12. februara podeljeno 100.000 vaučera, koliko je prvobitno i bilo predviđeno za ovu godinu.

Građanima, koji žele da se uz pomoć vaučera od 5.000 dinara odmaraju u Srbiji, na raspolaganju je 1.416 ugostiteljskih objekata.

Najtraženije destinacije za odmor uz vaučere su Sokobanja, Zlatibor, Vrnjačka Banja, Sijarinska Banja, Ribarska Banja, Gornja Trepča, Banja Vrujci, Divčibare, Prolom Banja i Lukovska Banja.

Od kada je počela akcija, 2015. godine, država je podelila 472.000 vaučera.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Tokom prošle godine izdato je 61.172 potvrde o pravu korišćenja zdravstvene zaštite u zemljama sa kojima Srbija ima ugovore. Izvor/Politika Stiže polako letnja sezona i pripreme za odmor. Bez obzira na to da li će putovati u sopstvenoj organizaciji ili preko...

najnovije

najčitanije