Tango ansambl Libercuatro: „TANGO KROZ VREME“ U KULTURNOM CENTRU OPOVO

22/02/2020

„TANGO KROZ VREME“ U KULTURNOM CENTRU OPOVO

Opovo, 22. februar 2020;

Nakon klasike, opere, kancona, starogradske i pop rok muzike, Kulturni centar Opovo predstavlja muzičkim sladokuscima ansambl „Libercuatro“, koji izvodi tango muziku. Nešto zaista novo i pre svega kvalitetno. Termin koncerta je 9. mart (ponedeljak) u 20:00 časova. Ulaznice po ceni od 300 dinara mogu se od ponedeljka (24. mart) kupiti u prostorijama Opštinske narodne biblioteke i Kulturnom centru Opovo.

Projekat tango ansambla Libercuatro “Tango kroz vreme” nastao je iz ideje da se širem auditorijumu predstavi tango muzika i ova specifična kultura koja je 2009. godine uvrštena na UNESCO-vu listu kulturnog nasleđa. Libercuatro je jedan od vodećih kamernih ansambala u Srbiji sa bogatom koncertnom aktivnosti u zemlji i inostranstvu, a karakteriše ga visok izvođački nivo, specifična interpretacija, kao i izuzetna energičnost. 

Libercuatro tango ansambl čine: Ksenija Ristić (klavir, autor aranžmana), Branislava Podrumac, Nataša Radovanović (vokali), Ivana Zavišić (violina) i Aleksandar Stefanović (harmonika). 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Čitalački klub ONB Opovo: Veče poezije i „Godine vrana“

Čitalački klub ONB Opovo: Veče poezije i „Godine vrana“

Veče poezije i „Godine vrana“ OPOVO, 23. april 2024 - Na sastanku čitalačkog kluba, sinoć je bila posebno lepa atmofera. Učesnice su recitovale poeziju i uživale slušajući. Čulo se mnogo lepih pesama, podsetilo na neke koje smo voleli i veče je pokrenulo nežna...

najnovije

najčitanije