Infrastrukturni radovi u Barandi: PARKING, TROTOARI I UREĐENJE PARKA (VIDEO)

19/02/2020

PARKING, TROTOARI I UREĐENJE PARKA

Baranda, 19. februar 2020;

Zahvaljujući lepom vremenu infrastrukturni radovi u Barandi aktuelni su i tokom februrara. Rezultat projekta lokalne samouprave čiji je izvođač radova JP „Mladost „ Opovo je 15 parking mesta ispred crkve i fudbalskog igrališta, kao i pešačke staze koje vode do Svetosavskog doma i duž severoistočne strane fudbalskog igrališta.

Predsednik opštine dr Zoran Tasić ističe da je ovaj projekat nastao sugerisanjem građana Barande i da će se nastaviti uređenjem pojasa javnog prostora koji okružuje betonirane površine.

„Nastavljamo sa eksternim uređenjem svakog naseljenog mesta naše opštine, 15 novih parking mesta u Barandi i ovo je urađeno na inicijativu građana i Crkvenog odbora Baranda. Smatrali smo da je ovo potrebno u ovom delu i ovoj zoni Barande. Takođe, dogovorili smo se da uradimo još jednu prilaznu stazu do crkve kao i uređenje kompletnog parka sa nasipanjem zemlje i zasadom novih sadnica, a u sklopu projekta biće urađena i kompletna fasada na Svetosavskom domu, tako da očekujem da za mesec i po dana ovaj deo Barande dobije sasvim novi izgled, što građani Barande i zaslužuju“, poručio je Tasić.

Ovim projektom betonirano je 200 kvadratnih metara parkinga i 160 kvadratnih metara pešačkih staza. Benefit od realizacije ovog projekta ima i crkvena opština i fudbalski klub.

Po završetku projekta lokalna samouprava u saradnji sa Mesnom zajednicom Baranda planira akcije uređenja prostora oko crkve, Svetosavskog doma i fudbalskog igrališta.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije