Udruženje penzionera Baranda: NOVA PVC STOLARIJA ZA PENZIONERSKI DOM (VIDEO)

17/02/2020

NOVA PVC STOLARIJA ZA PENZIONERSKI DOM

Baranda, 17. februar 2020;

Na eksterijeru objekta Doma penzionera u Barandi renoviran je ulaz, konkretno postavljena su nova PVC vrata. Dom penzionera posetili su predsednik opštine dr Zoran Tasić, njegov zamenik Žika Nestorović i pomoćnik Nebojša Kovačević, kao i predsednik Saveta mesne zajednice Baranda Momčilo Vujčin.

„Dobra saradnja lokalne samouprave i opštinskog udruženja penzionera, konkretno lokalne jedinice koja se nalazi u Barandi, nastavlja se na obostrano zadovoljstvo. Radimo promenu ulaznih vrata na objektu doma penzionera, prethodno smo im nabavili i uručili frižider i televizor, ali ono što je veoma bitno jeste da lokalna samouprava ima jednog strateški važnog partnera sa kojim može da sarađuje i funkcioniše, a u ovoj „osteljivoj populaciji“ stanovništva prepoznali smo ljude kojima je naša podrška potrebna. To nije pomoć samo u nekim materijalnim vrednostima već i u sufinansiranju izleta i manifestacija koje su njima veoma važne, tako da je lokalna samouprava uvek uz njih i to smo i ovog puta pokazali“, izjavio je Tasić.

Ispred udruženja penzionera u Barandi Nada Košutić i Jovanka Paunov izrazile su veliko zadovoljstvo naporima lokalne samouprave da renoviraju i opreme njihove prostorije.

Kako su u lokalnoj samoupravi najavili, uskoro će novom PVC stolarijom biti zamenjen i svetlarnik na objektu doma penzionera u Barandi.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

Rešava se problem sa javnom rasvetom u Sefkerinu

Rešava se problem sa javnom rasvetom u Sefkerinu

SEFKERIN/OPOVO 10. april 2024. Nakon što je lokalna samouprava dobila povratnu informaciju o problemu javne rasvete u delu naselja Sefkerin, kontaktirana je firma nadležna za održavanje javne rasvete koja je izvršila kontrolu i utvrdila kvar trafoa koji je u...

najnovije

najčitanije