Betoniranje u Barandi: PREKO 500 KVADRATNIH METARA TROTOARA I NOVI PARKING PROSTOR (VIDEO)

05/02/2020

PREKO 500 KVADRATNIH METARA TROTOARA I NOVI PARKING PROSTOR

Baranda, 3. februar 2020;

Prolećno vreme početkom februara omogućilo je „malu“ građevinsku sezonu što je iskorišćeno za betoniranje trotoara i pešačkih staza. Radove koji se odvijaju u Barandi obišli su predsednik opštine dr Zoran Tasić, njegov pomoćnik Nebojša Kovačević i predstavnici mesne zajednice Baranda Momčilo Vujčin i Milovan Knežević.

Projektom je planirano betoniranje preko 500 kvadratnih metara trootoara u Barandi, kao i centralne pešačke staze i parking prostora u neposrednoj blizini crkve, a predsednik opštine je apelovao na građane da svojim sugestijama i predlozima aktivno učestvuju u realizaciji projekata.

„Kao i prethodnih godina nastavljamo sa radovima i koristimo lepo vreme da bi mogli da završimo projekat betoniranja trotoara i pešačkih staza u sva četiri naseljena mesta naše opštine. Konkretno nalazimo se u Barandi zajedno sa predstavnicima Saveta mesne zajednice, a pored betoniranja trotoara biće realizovan još jedan projekat – izgradnja parking prostora u neposrednoj blizini crkve. Projekat je pokrenut na zahtev članova Saveta mesne zajednice i građana sa kojima smo razgovarali i apelujem i ovom prilikom da građani svojim sugestijama i predlozima aktivno učestvuju realizaciji projekata i na taj način svi zajendno učinimo da Baranda i sva mesta naše opštine izgledaju lepše i bolje“, poručio je Tasić.

Predsednik Saveta mesne zajednice Baranda Momčilo Vujčin izrazio je zadovoljstvo aktuelnim radovima zbog čega će građani Barande imati višestruku korist.

„Betoniranje trotoara i parkinga je lepo prihvaćeno od strane građanstva na osnovu čijih sugestija projekat i sprovodimo, tako da smo dobili dosta pohvala“, izjavio je Vujčin.

Radovi se finansiraju iz budžeta Opštine Opovo, a sprovode ih mesne zajednice. Pored Barande betoniranje trotoara i pešakih staza radiće se u svim mestima naše opštine.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije