Ministarstvo unutrašnjih poslova: U PROŠLOJ GODINI NAJMANJI BROJ KRIVIČNIH DELA ZA POSLEDNJIH 25. GODINA

09/01/2020

Izvor: BETA
U Srbiji je u protekloj godini izvedeno nešto manje od 82.000 krivičnih dela što predstavlja najmanji broj krivičnih dela na godišnjem nivou u poslednjih 25 godina, saopšteno je danas nakon sednice kolegijuma koju je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović održao sa rukovodiocima svih organizacionih jedinica MUP-a Srbije.

Kako se navodi, u Srbiji je prošle godine izvršeno 81.846 krivičnih dela, što je smanjenje u odnosu na 2018. godinu kada je evidentirano 86.043 dela.

„Na kolegijumu je takodje sumirano šta je u prethodnoj godini uradjeno na poboljšanju uslova rada policijskih službenika, a razmatrani su i planovi za ovu, počev od otvaranja novih objekata policijskih i vatrogasnih stanica“, dodaje se.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Tokom prošle godine izdato je 61.172 potvrde o pravu korišćenja zdravstvene zaštite u zemljama sa kojima Srbija ima ugovore. Izvor/Politika Stiže polako letnja sezona i pripreme za odmor. Bez obzira na to da li će putovati u sopstvenoj organizaciji ili preko...

najnovije

najčitanije