Saopštenje Udruženja Inicijative mladih Opovo: IMO IZABRAN KAO RESURS CENTAR ZA JUŽNOBANATSKI OKRUG U SKLOPU KONKURSA „MLADI SU ZAKON“ MINISTARSTVA OMLADINE I SPORTA

12/06/2014

IMO IZABRAN KAO RESURS CENTAR ZA JUŽNOBANATSKI OKRUG U SKLOPU KONKURSA „MLADI SU ZAKON“ MINISTARSTVA OMLADINE I SPORTA

CAM00410Opovo, 12. jun 2014;
Tokom proteklog meseca, Miloš Markov zastupnik Udruženja INICIJATIVE MLADIH OPOVO je potpisao Ugovor o finansiranju projekta za podsticanje aktivizma mladih u sklopu Konkursa „Mladi su zakon“ koji finansira Ministarstvo omladine i sporta.

Prema ovom projektu Udruženje IMO iz Opova će biti noseća (Resursna) organizacija za Južnobanatski okrug za finansiranje projekata iz oblasti podsticanja aktivizma mladih, a od nedavnih nepogoda i organizovanja humanitarnih akcija ka ugroženim područjima.

Ovo je veliki uspeh kako za samu organizaciju, tako i za opštinu Opovo, koja je najmanja u Južnobanatskom okrugu i da u uslovima veoma jake konkurencije, gde je apliciralo više desetina organizacija i iz Pačeva, Vršca i drugih većih sredina, Udruženje IMO dobije poverenje na osnovu svog rezimea iz ranije perioda da bude resursna organizacija za naš okrug.

Udruženje IMO postoji od 2010. godine i ovo nam je najobimniji i najzahtevniji projekat do sada, ali i dokaz da smo prepoznati i od strane republičkih, kao i pokrajinskih institucija kao ozbiljna i aktivna organizacija sa iskustvom u realizaciji projekata, ali i društvenim i omladinskim aktivizmom i delovanjem u svojoj lokalnoj zajednici.

Ovom prilikom najavljujemo saopštenje za javnost koje će se održati u skorijem vremenskom roku, po dobijanju novih smernica od strane Ministarstva usled novonastalih vanrednih situacija.

Služba za odnose sa javnošću

IMO tim

pročitajte još i

PU Bambi: Obaveštenje o upisu dece za radnu 2023-2024. godinu

PU Bambi: Obaveštenje o upisu dece za radnu 2023-2024. godinu

Obaveštenje o upisu dece za radnu 2023-2024. godinu OPOVO, 24. mart 2023 - Upis dece za radnu 2023-2024. godinu u PU „Bambi“ vršiće se od 01.04. – 30.04.2023. godine. Upis dece u Predškolsku ustanovu ,,Bambi'' Opovo vršiće se elektronskim putem, popunjavanjem...

najnovije

najčitanije