Saopštenje Udruženja Inicijative mladih Opovo: IMO IZABRAN KAO RESURS CENTAR ZA JUŽNOBANATSKI OKRUG U SKLOPU KONKURSA „MLADI SU ZAKON“ MINISTARSTVA OMLADINE I SPORTA

12/06/2014

IMO IZABRAN KAO RESURS CENTAR ZA JUŽNOBANATSKI OKRUG U SKLOPU KONKURSA „MLADI SU ZAKON“ MINISTARSTVA OMLADINE I SPORTA

CAM00410Opovo, 12. jun 2014;
Tokom proteklog meseca, Miloš Markov zastupnik Udruženja INICIJATIVE MLADIH OPOVO je potpisao Ugovor o finansiranju projekta za podsticanje aktivizma mladih u sklopu Konkursa „Mladi su zakon“ koji finansira Ministarstvo omladine i sporta.

Prema ovom projektu Udruženje IMO iz Opova će biti noseća (Resursna) organizacija za Južnobanatski okrug za finansiranje projekata iz oblasti podsticanja aktivizma mladih, a od nedavnih nepogoda i organizovanja humanitarnih akcija ka ugroženim područjima.

Ovo je veliki uspeh kako za samu organizaciju, tako i za opštinu Opovo, koja je najmanja u Južnobanatskom okrugu i da u uslovima veoma jake konkurencije, gde je apliciralo više desetina organizacija i iz Pačeva, Vršca i drugih većih sredina, Udruženje IMO dobije poverenje na osnovu svog rezimea iz ranije perioda da bude resursna organizacija za naš okrug.

Udruženje IMO postoji od 2010. godine i ovo nam je najobimniji i najzahtevniji projekat do sada, ali i dokaz da smo prepoznati i od strane republičkih, kao i pokrajinskih institucija kao ozbiljna i aktivna organizacija sa iskustvom u realizaciji projekata, ali i društvenim i omladinskim aktivizmom i delovanjem u svojoj lokalnoj zajednici.

Ovom prilikom najavljujemo saopštenje za javnost koje će se održati u skorijem vremenskom roku, po dobijanju novih smernica od strane Ministarstva usled novonastalih vanrednih situacija.

Služba za odnose sa javnošću

IMO tim

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Tokom prošle godine izdato je 61.172 potvrde o pravu korišćenja zdravstvene zaštite u zemljama sa kojima Srbija ima ugovore. Izvor/Politika Stiže polako letnja sezona i pripreme za odmor. Bez obzira na to da li će putovati u sopstvenoj organizaciji ili preko...

Predškolci Bambija u Rasadniku cveća „Florenca“ (video)

Predškolci Bambija u Rasadniku cveća „Florenca“ (video)

Predškolci Bambija u Rasadniku cveća „Florenca“  https://youtu.be/4kGm-gU-OjE OPOVO, 11. april 2024 – Predškolci PU „Bambi“ danas su bili gosti Rasadnika cveća „Florenca“ u Opovu. Pored obilaska i razgledanja cveća, predškolci su imali i malu edukativnu radionicu koju...

najnovije

najčitanije