Uređenje groblja u Barandi: POČELA IZGRADNJA NOVE KAPELE (VIDEO)

image_pdfimage_print

POČELA IZGRADNJA NOVE KAPELE

Baranda, 4. decembar 2019;

Nakon Sakula gde je u prvoj polovini godine izvršena kompletna rekonstrukcija postojeće, u Barandi su startovali radovi na izgradnji nove kapele na groblju. Radove je obišao predsednik opštine dr Zoran Tasić, zajedno sa svojim saradnicima iz kabineta, zamenikom Žikom Nestorovićem, pomoćnikom Nebojšom Kovačevićem, pokrajinskim poslanikom Predragom Ginculjom i članom Saveta mesne zajednice Baranda Aleksandrom Veslinovim. Sa projektom ih je ispred izvođača radova upoznao direktor komunalnog preduzeća Dragan Živković.

Utoku izgradnja kapele u Barandi

Predsednik opštine je istakao plan i želju da naša opština kada su u pitanju ovakve vrste komunalnih usluga bude kompatibilna sa većim gradskim sredinama.

„Prethodnih nekoliko meseci radili smo kompletnu rekonstrukciju groblja u Barandi, završili smo ograđivanje i betoniranje dela staza u okviru groblja, a ono što smo ranije najavili sada upravo i realizujemo, a to je izgradnja kapele. Očekujemo da će do kraja ove godine biti stavljena pod krov, a radove ćemo nastaviti početkom naredne godine. Ovaj projekat je sklopu plana da uredimo postojeće i izgradimo nove kapele u sva četiri opštinska mesta“, izjavio je Tasić.

Predstavnici lokalne samouprave obišli radove

Izvođač radova je Javno preduzeće „Mladost“ Opovo, a završetak eksterijernih radova očekuje se do kraja godine.