Svetski filmski hitovi u Opovu: NA BIOSKOPSKOM REPERTOARU „DŽOKER“ I „GRDANA – GOSPODARICA ZLA“

image_pdfimage_print

NA BIOSKOPSKOM REPERTOARU „DŽOKER“ I „GRDANA – GOSPODARICA ZLA“

Opovo, 5. novembar 2019;

Na bioskopskom repertoaru Kulturnog centra Opovo 11. novembra (ponedeljak) dva velika svetska hita. Od 18:00 časova iz Diznijeve produkcije dečiji (ali i za odrasle) igrani film „Grdana – Gospodarica zla“ i film koji trenutno okupira filmofile širom sveta „Džoker“ (od 20:30 časova)

Ulaznice po ceni od 250 dinara mogu se kupiti od sutra (sreda) u Kulturnom centru Opovo. Već 26. novembra nova filmska projekcija, a na repertoaru je domaći film „Realna priča“ sa Gordanom Kičićem i Ninom Janković u glavnim ulogama.

GRDANA – GOSPODARICA ZLA: U Diznijevoj avanturi “GRDANA GOSPODARICA ZLA”, nastavku filma iz 2014. godine koji je bio hit na bioskopskim blagajnama, Grdana i njena kuma Ružica počinju da preispituju složene odnose kojima su vezani, dok ih predstojeći događaji navode na različite smerove. Neočekivani saveznici i mračne nove sile ulaze u igru. Godine su bile naklonjene Grdani i Ružici. Njihov odnos, rođen iz slomljenog srca, osvete i ultimativne ljubavi, cveta. Ali mržnja između ljudi i vila i dalje postoji. 
Predstojeće venčanje između Ružice i princa Filipa je povod za veliko slavlje u kraljevstvu, jer takvi događaji i služe zbližavanju dva sveta. Kada neočekivani susret uvede novu, moćnu alijansu, Grdana i Ružica biće na suprotstavljenim stranama, stavljajući na proveru njihovu odanost i postavljajući pitanje da li one zaista mogu biti prava porodica. 

Režija: Joachim Rønning; Uloge: Angelina Jolie, Elle Fanning, Michelle Pfeiffer, Ed Skrein, Chiwetel Ejiofor. FILM JE SINHRONIZOVAN NA SRPSKI JEZIK!

DŽOKER: Do sada smo u ulogama Džokera gledali legendarnog Džeka Nikolsona i Hita Ledžera , a sada mračnu ulogu preuzima Hoakin Finiks. Ovo je neispričana priča o jednom od najpoznatijih i najozloglašenijih negativaca. Džoker je izmišljeni lik, supernegativac koji se pojavljuje u DC stripovima. Kroz svoja stripovska pojavljivanja, Džoker je prikazan kao visoko inteligentan kriminalac čija je karakterizacija varirala tokom različitih razdoblja. Rediteljevo istraživanje Artura Flika, čoveka kojeg je društvo odbacilo, nije samo studija o karakteru, već puno više od toga. Režija: Todd Phillips; Uloge: Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, Frances Conroy, Marc Maron