Olimpijada sporta, zdravlja i kulture trećeg doba: OPOVAČKI PENZIONERI U ČETIRI DISCIPLINE

05/10/2019

OPOVAČKI PENZIONERI U ČETIRI DISCIPLINE

Opovo, 5. oktobar 2019,

Na 12. olimpijadi trećeg doba, koja se održala od 29. septembra do 2. oktobra u Vrnjačkoj Banji, učestvovala je i desetočlana ekipa Udruženja penzionera Opštine Opovo.

Predsednik udruženja i vođa opovačke ekipe Žika Nestorović je zadovoljan učešćem, ekipu su činili penzioneri iz sva četiri opštinska mesta, lepo su se družili i razmenili iskustva.

Naši penzioneri su učestvovali na takmičenjima u šahu, pikadu, šutiranju penala na goliće i košarci (izvođenju slobodnih bacanja).

Na olimpijadi je učestvovalo oko 1500 takmičara iz Srbije, ali i ekipe iz dijspore i prijateljskih zemalja: Švedske, Austrije, Švajcarske, Republike Srpske, Crne Gore, Makedonije, Bugarske i Rumunije. Učesnicima olimpijade posebno se predstavila Finska izložbom finskog dizajna, dok je ambasador Finske Kimmo Juhani Ahdevirta preneo iskustva njegove zemlje u brizi o njenim najstarijim žiteljima.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Danas počeo mini raspust

Danas počeo mini raspust

VOJVODINA, 28. Mart 2024 Školarci iz Vojvodine od danas do srede, 3. aprila uživaće u slobodnom vremenu tokom prolećnog raspusta. Ostali đaci idu na ovu pauzu od ponedeljka, 29. aprila, na kojoj će biti sve do 7. maja kada se vraćaju u školske klupe. Tada se praznuje...

najnovije

najčitanije