Memorijalni turnir Aleksandar Aca Radović: POBEDNIČKI PEHAR OMLADINCU, GOLMANSKE BRAVURE PAUNOVA

28/09/2019

u SPORT

POBEDNIČKI PEHAR OMLADINCU, GOLMANSKE BRAVURE PAUNOVA

Opovo, 28. septembar 2019;

Veterani FK Omladinca pobednici su 20. memorijalnog turnira „Aleksandar Aca Radović“ na kome su nastupila sva četiri opštinska kluba veterana. U kvalifikacionim mečevima Tempo je pobedio Radnički 3:1, a Omladinac je bio bolji u susretu sa Borcem 4:3 i to nakon što je gubio 0:3.

U meču za treće mesto Sakuljani su bili bolji od Baranđana 3:1, dok su domaćini bili ubedljivi u finalnoj utakmici koju su u susretu sa Sefkerincima dobili rezultatom 4:1.

Na ceremoniji dodela pehara i priznanja, ispred organizatora turnira, Perica Čačija se zahvalio svim ekipama na učešću, kao i svim sponzorima koji su pomogli organizaciju turnira: Opština Opovo, veterani FK Omladinac, Ćirić i sin, Štamparija „Point“, Pekara M&N, Cafe „Amsterdam“ i Reno Sava, a zamenik predsednika opštine Žika Nestorović i nekadašnji veliki fudbalski as opovačkog Omladinca pozdravio je prisutne ispred lokalne samouprave.

Nagradu za najboljeg strelca turnira dobio je Nikola Romanov – Ljube (Tempo), za najboljeg golmana proglašen je Jovica Paunov – Švaca (Radnički), koji je na turniru briljirao sa svojim golmanskim intervencijama, a za najboljeg igrača turnira izabran je Ivan Kotlajić (Omladinac), a pehar za fer plej dobila je ekipa Radničkog.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Okružno školsko prvenstvo u atletici OPOVO, 28. april 2024 – U Vršcu je 23. aprila održano Okružno školsko prvenstvo u atletici. Vremenski uslovi nisu išli u prilog učenicima, duvao je jak vetar, a kasnije je počela i kiša da pada. Učešće je uzelo 35 škola iz...

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Radnički sa novim trenerom upisao pobedu BARANDA, 28. april 2024 – Pod vođstvom novog trenera Mirka Lutovca, Baranđani su zabeležili pobedu u susretu sa najslabijom ekipom Prve južnobanatske lige. RADNIČKI (Baranda) – BUDUĆNOST (Alibunar) 4:1 (2:0); Očekivano...

najnovije

najčitanije