Recepti po preporuci kuhinje hotela “Stari Banat”: PILEĆA MUĆKALICA NA PIREU SA KAJMAKOM

15/09/2019

u OGLASI

PILEĆA MUĆKALICA NA PIREU SA KAJMAKOM

Način pripreme
Pileci file iseći na kockice 2×2,crveni luk i papriku na rebarca. U posudu za pripremu sipati ulje dodati luk,pariku i dinstati oko 5 minuta.Ubaciti čeri paradajz presečen na pola, naliti paradajz sokom,dodati ljutu papričicu i nastaviti sa kuvanjem dok sok ne ukuva,oko 5min.
Prethodno skuvani krompir ispasirati, dodati maslac i kajmak, promešati dobro. Mućkalicu posuti peršunovim lišćem i servirati toplo.

Namirnice
150g pilećeg filea
150g crvenog luka
150g paprike babure
150g paprike šilje
100g čeri paradajza
1.5dl paradajz soka
ljuta papričica
200g krompira
20g maslaca
30g kajmaka
ulje
so
biber
sveži peršun

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Brantner: Neradni dani tokom predstojećih praznika

Brantner: Neradni dani tokom predstojećih praznika

Neradni dani tokom predstojećih praznika OPOVO, 24. april 2024 – Brantner otpadna privreda obaveštava građane i korisnike svojih usluga da tokom predstojećih praznika neće raditi: SREDA – 01.05.2024 ČETVRTAK – 02.05.2024 PETAK – 03.05.2024 PONEDELJAK –...

najnovije

najčitanije