Fudbal: Druga južnobanatska liga zapad, 2. kolo: POBEDA OPOVČANA, NOVI PORAZ SEFKERINACA

09/09/2019

u SPORT

POBEDA OPOVČANA, NOVI PORAZ SEFKERINACA

Opovo / Sefkerin, 9. septembar 2019;

OMLADINAC 1927 (Opovo) – VOJVODINA (Crepaja) 3:1 (1:0); Uspeli su Opovčani u ne baš sjajnoj partiji da trijumfuju u premijeri pred svojim navijačima. Na momente gruba utakmica u kojoj nismo gledali neki kvalitetan fudbal, ali su Opovčani iskoristili svoje prilike i zasluženo osvojili tri boda.

Domaćin je poveo pogotkom mladog Milana Puškaša u 30. minutu i to je bio rezultat u prvom poluvremenu. I u nastavku meča Opovčani su imali više inicijative koju su materijalizovali u 65. minutu vrlo lepim pogotkom Senada Šabanaja.

Zbog drugog žutog kartona iz igre je u 73. minutu isključen Miloš Cvetković i tek tada gosti počinju ozbiljnije da ugrožavaju gol Milana Šiđanina. Osam minuta pre kraja Dejan Stajić smanjuje vođstvo Omladinca i donosi nadu gostima da mogu da dođu do boda. Međutim, volej udarcem iz šesnaseterca Danijel Rankov u 87. minutu postiže novi pogodak za Opovčane i overava pobedu.

OMLADINAC: Šiđanin, S.Šabanaj, Marinković (Todorovski), Grčak, Vidović, Stupar, Stojić (Rankov 46’), R.Šabanaj (N.Jovanov 46’), Radivojević (Dimitrov 46’), Puškaš (M.Jovanov 57’), Cvetković.

TEMPO (Sefkerin) – GLOGONJ 0:4; Ubedljiva pobeda Glogonja u komšijskom derbiju potvrđuje činjenicu da su Sefkerinci u ozbiljnoj kadrovskoj i organizacionoj krizi, koja, ruku na srce, traje već duži vremenski period. Tempo je u dva meča primio 10 golova i kako sada stvari stoje teško da će ove sezone (ili polusezone) biti boljih rezultata.

REZULTATI 2. kola: Mundial – Pobeda 4:2; Jedinstvo Stević – Vojlovica 2018 3:1; Omladinac 1927 – Vojvodina 3:1; Tempo – Glogonj 0:4; Slavia – Unirea 0:0.

TABELA: 1. Glogonj (6); 2. Jedinstvo Stević (6); 3. Mundial (6); 4. Unirea (4); 5. Vojlovica 2018 (3); 6. OMLADINAC 1927 (3); 7. Slavia (1); 8. Vojvodina (0); 9. Pobeda (0); 10. TEMPO (0).

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Sportski vikend: U Sakulama se igra derbi prvenstva

Sportski vikend: U Sakulama se igra derbi prvenstva

U Sakulama se igra derbi prvenstva OPOVO, 19. april 2024 – Ovog vikenda, preciznije u nedelju, najveća pažnja biće usmerena na veliki derbi Druge južnobanatske lige – zapad koji se igra u Sakulama između domaćeg Borca i sefkerinskog Tempa. Utakmica koja će...

Atletika: Kup Srbije u bacačkim disciplinama

Atletika: Kup Srbije u bacačkim disciplinama

Kup Srbije u bacačkim disciplinama OPOVO, 18. april 2024 - Dok su se Spartakovi trkači u Crvenki, takmičili na Prvenstvi Vojvodine u krosu, Spartakovi bacači su 14. aprila u Sremskoj Mitrovici učestvovali na Kupu Srbije u bacačkim disciplinama u kategoriji starijih...

Košarka: Opovački košarkaši šesti na kraju prvenstva

Košarka: Opovački košarkaši šesti na kraju prvenstva

OPOVO, 16. april 2024 – Odigravanjem 22. kola tokom proteklog vikenda, završeno je prvenstvo Druge međuregionalne KSV lige – jug. Sa skorom od 10 pobeda i 10 poraza, košarkaši Opova 99 zauzeli su šestu poziciju. Nešto slabiji uspeh od prošle sezone kada su bili peti...

najnovije

najčitanije