Prva južnobanatska liga 3. kolo: U BARANDI TRI GOLA U FINIŠU UTAKMICE

02/09/2019

u SPORT

U BARANDI TRI GOLA U FINIŠU UTAKMICE

Baranda, 1. septembar 2019;

RADNIČKI (Baranda) – STRELA (Ivanovo) 3:3 (1:2); Potpuno rekonstruisana ekipa Radničkog u odnosu na prošlu sezonu, može biti, bez obzira što su gol primili u 93. minutu, zadovoljna rezultatom i bodom u susretu sa odličnom ekipom Strele iz Ivanova. Očigledno je da su Baranđani još uvek neuigrani, takođe i fizički nepripremljeni, tako da su samo dva boda u prva tri kola rezultat upravo navedene opservacije.

Strela je tokom većeg dela susreta bila bolji tim, ali i pored toga Vrane su mogle do sva tri boda da su uspeli da sačuvaju vođstvo u poslednja tri minuta. Poveli su gosti pogotkom Maksimovića već na početku meča u 6. minutu. Izjednačio je Matić u 30. minutu ali su gosti ponovo stekli prednost devet minuta kasnije, a strelac je bio Vukalović.

Očekivalo se da će domaćin u nastavku meča imati inicijativu ali su gosti kontrolisali utakmicu i imali više loptu u nogama gotovo polovinu drugog poluvremena. U poslednjih dvadesestak minuta Baranđani su se „prenuli“, imali dva dobra šuta sa poludistance ali je golman Strele Vasić odlično reagovao. Onda u samom finišu tri pogotka. U 87. minutu majstorska asistencija petom kapitena Radničkog Stojkovića za Čabrila koji poravnava rezultat. U 90. minutu erupcija oduševljenja među navijačima Radničkog. Starčecić asistira za Babina i Baranđani preokreću rezultat na 3:2. Sudija je meč produžio za tri minuta što je gostima bilo dovoljno da u poslednjim trenucima utakmice izjednače rezultat.

Kao što smo na početku rekli, ekipa Radničkog je još uvek neuigrana i golovi se uglavnom postižu na potez i individualne akcije. Činjenica je da Radnički postiže golove ali simpomatično je da je na svakoj utakmici prima gol u poslednjim minutima igre. Nadamo se da će se situacija kroz utakmice popraviti i da će Radnički dostići formu iz prošle sezone.

Nakon tri odigrana kola Radnički se sa dva osvojena boda nalazi na 12. poziciji.

RADNIČKI: Ćulibrk, Nikolić, Radojev, Stevanović, Maksić (Drulović 71’), Starčević, Matić, Stojković, Babin, Čabrilo, Divljački.

REZULTATI 3. kola: Partizan (U) – Dolina 0:2; Jugoslavija – Jedinstvo 1:5; BAK – Potporanj 0:4; Crvena Zvezda – Polet 0:1; Partizan (G) – Spartak 1911 4:2; Radnički (B) – Strela 3:3; Budućnost – Sloga; Hajdučica – Radnički (K) 0:2.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

OPOVO, 21. april 2024 – Fudbaleri opovačkog Omladinca priredili su još jednu goleadu za svoje navijače. U 15. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je više nego ubedljivo savladao Jedinstvo iz Dubovca. OMLADINAC 1927 (Opovo) – JEDINSTVO...

Fudbal: Debakl Baranđana u Uzdinu

Fudbal: Debakl Baranđana u Uzdinu

BARANDA, 21. april 2024 – Baranđani nikako da povežu „konce“ u nastavku prvenstva Prve južnobanatske lige, a novo razočarenje za navijače stiže iz Uzdina gde su više nego ubedljivo poraženi. U prolećnom delu sezone Radnički je od mogućih 24, osvojio skromnih šest...

najnovije

najčitanije