Odbojka na pesku: SPORTSKI FESTIVAL MLADIH U BARANDI (VIDEO)

31/08/2019

SPORTSKI FESTIVAL MLADIH U BARANDI

Baranda, 31. avgust 2019;

Trećeg dana proslave Dana Barande organizovan je „Sportski festival mladih“. Omladinci iz Barande okupili su se na terenu za odbojku na pesku gde su se od 11:00 časova igrale utakmice ovog popularnog sporta. Za sve učesnike obezbeđeno je posluženje u vidu sokova i užine.

„Pre par nedelja renovirali smo igralište za odbojku na pesku, postavili nove mreže i metalne konstrukcije, a sve u cilju da omladina Barande ima kvalitetnu sportsku rekreaciju i kulturu. Opština Opovo je najvećim delom finansirala radove i manifestaciju, a zahvaljumo se na sponzorstvu pekarama Friško Baranda i M&N Opovo, koje su takođe značajno pomogle manifestaciju“, izjavio je jedan od glavnih organizatora manifestacije i član Saveta mesne zajednice Baranda Aleksandar Veselinov.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Tokom prošle godine izdato je 61.172 potvrde o pravu korišćenja zdravstvene zaštite u zemljama sa kojima Srbija ima ugovore. Izvor/Politika Stiže polako letnja sezona i pripreme za odmor. Bez obzira na to da li će putovati u sopstvenoj organizaciji ili preko...

najnovije

najčitanije