DRÄXLMAIER Group – DRUŠTVENO ODGOVORNA KOMPANIJA KOJA I DONACIJAMA ŽELI DA POBOLJŠA KVALITET ŽIVOTA U REGIONIMA U KOJIMA POSLUJE

26/08/2019

u OGLASI

DRUŠTVENO ODGOVORNA KOMPANIJA KOJA I DONACIJAMA ŽELI DA POBOLJŠA KVALITET ŽIVOTA U REGIONIMA U KOJIMA POSLUJE

Kao kompanija koja posluje širom sveta, DRÄXLMAIER Group smatra sebe partnerom u regionu i zato su tokom predhodnih godina različitim donacijama pomogli rad mnogih ustanova, organizacija i udruženja.

Zahvaljujući sredstvima koja je DRÄXLMAIER Group donirao, zrenjaninsko porodilište je dobilo CTG aparat, lampu za fototerapuju i savremeni oksimetar. Za potrebe Odeljenja pedijatrije zrenjaninske Opšte bolnice „Đorđe Joanović“ kupljeno je četiri električne vage za merenje beba, dva otoskopa i pulsni oksimetar.

DRAXLMAIER Group je donirao Predškolskoj ustanovi Zrenjanin SpineScan aparat za proveravanje i praćenje deformiteta kičme, poremećaja u držanju tela i opsega pokretljivosti kičme i vrata kod dece predškolskog uzrasta. Donirana je i prateća oprema za sprovođenje korektivnih vežbi, lopte raznih veličina, jež lopte, klikere, hula hop, plastične palice, daske i tube za plivanje. Kompanija je učestvovala i u opremanju nameštajem i renoviranju većeg broja vrtića u okviru ove ustanove.

Zrenjaninskim Osnovnim školama „Vuk Karadžić“ i „2. oktobar“ DRÄXLMAIER je donirano po 5 mBot robota koji su jednostavni za sklapanje i programiranje i nude vrlo jednostavan ulazak u svet robotike.

bty

DRÄXLMAIER Group je finansirao reparaciju školskih tabli u osnovnoj školi “Petar Petrović Njegoš”, donirao kompletan materijal za postavljanje novog poda u prostoriji za produženi boravak učenika u osnovnoj školi “Žarko Zrenjanin”, donirao sedišta i naslone za stolice, kao i ploče za stolove za opremanje učionice u Osnovnoj školi „Dositej Obradović“, i opremio kabinet u osnovnoj školi “Servo Mihalj”. Kompanija je učestvovala i u akciji Fonda B92 „Pčelice“ i donirala sredstva za nabavku robotičke didaktičke opreme za Osnovnu i srednju školu “9. maj”, koju pohađaju deca sa smetnjama u razvoju.

DRÄXLMAIER Group je finansirao jednu takmičarsku sezonu Ženskog rukometnog kluba

„Proleter” Zrenjanin i u toj sezoni klub je postao šampion Vojvodinei i vicešampion Srbije u kategoriji devojčice do 14 godina starosti.

Svake godine Crvenom krstu Zrenjanin DRÄXLMAIER donira pakete slatkiša i igračaka za decu korisnike programa ,,Narodne kuhinje”.

“Uspeh naše kompanije zavisi od naših zaposlenih i ljudi u lokalnoj zajednici. U svojim aktivnostima, uvek želimo da postignemo najveću moguću korist za društvo i samim tim podržavamo dugoročne planove razvoja u regionima gde poslujemo. Budućnost i održivost naše kompanije leži u rukama naše dece. Pružanje prilike mladim talentima da rastu i da se osamostale je naša najveća želja. Iz tog razloga, razvoj mladih kadrova je u centru naših aktivnosti.”, rekao je generalni direktor pogona DRÄXLMAIER-a u Zrenjaninu Michael Wagner.”DRÄXLMAIER Group nije samo investitor u regionu, već i partner. Mi smo svesni odgovornosti koju imamo i ozbiljno je shvatamo. Govorim u ime svih naših zaposlenih kada kažem da mi je drago da možemo da pomognemo u stvaranju boljih uslova za život, lečenje, učenje i rad u region.”

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije