Recepti po preporuci kuhinje hotela „Stari Banat“: TALJATELE SA MORSKIM PLODOVIMA I BOSILJKOM

16/08/2019

u OGLASI

TALJATELE SA MORSKIM PLODOVIMA I BOSILJKOM
Način pripreme:
U prethodno zagrejano maslinovo ulje dodati morske plodove i propržiti oko 2 minuta. Dodati čeri paradajz i nastaviti sa dinstanjem. Kada je smesa gotova za oko 60%, dodati prethodno skuvane taljatele, ostaviti ih da upiju sokove oko minut i naliti sa paradajz pasatom. Jelo začiniti po ukusu dodati crne masline, posuti svezim peršunovim lišćem i servirati toplo.Uz ovo jelo najbolje se slažu bela polu suva vina..

Potrebne namirnice

  • 200g morskih plodova
  • 100g taljatela
  • 250g paradajz pasate
  • 40g čeri paradajza
  • 20g crnih maslina
  • svežeg peršunovog lišća
  • maslinovo ulje
  • morska so
  • biber

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije