Recepti po preporuci kuhinje hotela „Stari Banat“: TALJATELE SA MORSKIM PLODOVIMA I BOSILJKOM

16/08/2019

u OGLASI

TALJATELE SA MORSKIM PLODOVIMA I BOSILJKOM
Način pripreme:
U prethodno zagrejano maslinovo ulje dodati morske plodove i propržiti oko 2 minuta. Dodati čeri paradajz i nastaviti sa dinstanjem. Kada je smesa gotova za oko 60%, dodati prethodno skuvane taljatele, ostaviti ih da upiju sokove oko minut i naliti sa paradajz pasatom. Jelo začiniti po ukusu dodati crne masline, posuti svezim peršunovim lišćem i servirati toplo.Uz ovo jelo najbolje se slažu bela polu suva vina..

Potrebne namirnice

  • 200g morskih plodova
  • 100g taljatela
  • 250g paradajz pasate
  • 40g čeri paradajza
  • 20g crnih maslina
  • svežeg peršunovog lišća
  • maslinovo ulje
  • morska so
  • biber

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Auto škola FAR 013: Obuka u Opovu

Auto škola FAR 013: Obuka u Opovu

Obuka u Opovu Auto škola FAR 013 vrši obuku za vozače A1, A2, A, B, C, CE i F kategoriju. Sa nama štedite vreme i novac. Teoretska obuka vrši se u Opovu, ulica Ribarska 3 (prostorije Aktiva žena Opovo, preko puta hotela). Za sve dodatne informacije možete nas...

Mesara “Bečei”: Potreban radnik/ca

Mesara “Bečei”: Potreban radnik/ca

Potreban radnik/ca Opovo, 10. maj 2023 Mesari “Bečei” potreban radnik/ca, nudimo dobre uslove za rad, solidnu platu, prijavu. Javite se da se dogovorimo. Radno vreme mesare u subotu 13. Maja je od 7 do 11 časova. Nalazimo se u ulici Borisa Kidriča br. 93 u Opovu Naš...

Brantner: U subotu prikupljanje pet ambalaže

Brantner: U subotu prikupljanje pet ambalaže

U subotu prikupljanje pet ambalaže OPOVO, 5. maj 2023; U subotu, 6. maja, sprovodi se redovno prikupljanje pet ambalaže - limenke, tetrapak, papir i karton, u sva četiri naseljena mesta Opštine Opovo. Pripremite džakove sa pet ambalažom koje će terenske ekipe...

najnovije

najčitanije