Južnobanatska liga u trapu: LU OPOVO U PRVE TRI EKIPE

image_pdfimage_print

LU OPOVO U PRVE TRI EKIPE

Opovo, 30. jul 2019;

Četvrto kolo južnobanatske lige održano je 21. jula na strelištu Barice. Nakon ispucanih serija i više raspucavanja prvo mesto osvojila je ekipa Lovackog udruženja Opovo, drugi je bio domaćin ekipa Barice, a treće mesto je osvojila ekipa Titela. U pojedinačnoj konkurenciji prvi je bio Sima Miok (Barice), dok su na drugom i trećem postolju bili strelci LU Opovo Stevan Takač i Nikola Šotra. Na ovom kupu učestvovalo je sedam ekipa odnosno 32 strelca.

Na strelistu Kovilovo, 28. jula domaćin je bilo Lovačko udruženje Opovo. Nastupilo je 33 strelaca, odnosno sedam ekipa. Vreme tmurno, ali nije mnogo kvarilo rezultate. Opovčani su i ovog puta ostvarili dobar rezultat i osvojili treće mesto iza Barica i Titela. U pojedinačnoj konkurenciji Stevan Takač je bio treći.  

U ligi veterana ekipa LU Opovo se trenutno nalazi na trećem mestu, a preostala su još dva takmičarska kola i sa ove pozicije teško je pasti dole, a u klubu se nadaju i boljem plasmanu. Takođe, prema pojedinačnim rezultatima na finalu Vojvodine i Srbije, ocekujemo odlazak dva strelca i veterana iz LU Opovo.