1

Sportski Savez Opštine Opovo: NAŠI MLADI FUDBALERI U FINALU, DANAS PRENOS NA TELEVIZIJI

NAŠI MLADI FUDBALERI U FINALU, DANAS PRENOS NA TELEVIZIJI

Beograd, 26. Jul 2019
Opovo je prošle godine bilo vicešampion Srbije u fudbalu na Sportskim igrama mladih. Naši momci su odličnom igrom i požrtvovanošću uspeli da i ove godine ostvare put finala. Direktan prenos finala možete pratiti u petak 26.07. na Sport klubu 3 u 11:30h

Sportske igre mladih najveća su sportska manifestacija za decu i
omladinu na ovim prostorima, čiji je osnovni cilj promocija zdravog načina
života i prijateljstva.

Već 23. godinu, osnovcima i srednjoškolcima iz Republike Hrvatske, 9. godina iz Bosne i Hercegovine i 6. godina iz Republike Srbije omogućavamo potpuno besplatno učestvovanje u takmičenjima u deset sportskih disciplina, (mali fudbal, odbojka na pesku, ulični basket, rukomet, odbojka, igra između dve vatre, stoni tenis, tenis, atletika i šah)

Pobednici sa Državnog finala obezbediće besplatan put u Split, na veliko Međunarodno finale, gde će se družiti i takmičiti sa vršnjacima iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske. U petak na zatvaranju Igara, koje spajaju region i podržavaju Vlade Srbije, BiH i Hrvatske, specijalni gosti biće ambasador Igara Johanes Han, osnivač SIM Zdravko Marić, predsednik OKS Božidar Maljković, fudbaleri Partizana i Crvene zvezde, drugi sportisti i visoki zvaničnici Vlade Srbije.