Rukometni savez Srbije: U OPOVU ODRŽAN KAMP I SKUPŠTINA RUKOMETNIH DELEGATA RSS

image_pdfimage_print

U OPOVU ODRŽAN KAMP I SKUPŠTINA RUKOMETNIH DELEGATA RSS

Opovo, 30. jun 2019;

U opovačkom Hotelu „Stari Banat“ održan je 11. kamp rukometnih delegata Rukometnog saveza Srbije na kojem je predsedavao direktor kampa dr Vojislav Andrić, inače nekadašnji savezni ministar sporta (2000 – 2001) i savezni sekretar za sport i omladinu (2001 – 2003).

Tokom trodnevnog kampa (28 – 30. jun) na kojem je učestvovalo 52 rukometna delegata iz cele Srbije održana je sednica Upravnog odbora Zajednice delegata Rukometnog saveza Srbije, urađena je analiza rada rukometnih delegata, analiza delegiranja u prehodnoj sezoni i razmatranje akata, odnosno priprema za narednu sezonu. Održano je niz edukativnih predavanja delegata članova EHF (Evropske rukometne federacije) sa akcentom na mogućnost primene u domaćoj ligi, kao i redovna Skupština Zajednice delegata RSS.

„Imali smo veoma uspešan rad tokom ova tri dana i izuzetno smo zadovoljni uslovima i okruženju za rad u Opovu i Hotelu „Stari Banat“. Usluga i smeštaj su bili na nivou, a iskoristili smo priliku da između radnih sednica, organizujemo izlet i posetimo „Baranda film studio“ gde nam je domaćin bio direktor studija Goran Bjelogrlić“, izjavio je za Glas Opova predsednik Zajednice delegata Rukometnog saveza Srbije Zoran Černoh iz Pančeva, čijom inicijativom je ovaj kamp održan u Opovu.