BENU Apoteka: POSEBNE POGODNOSTI

25/08/2020

u OGLASI


Pored kvalitetne usluge i stručnog kadra, BENU apoteke pružaju niz dodatnih pogodnosti za pacijente.

Zahvaljujući potpuno zaokruženom pristupu, U BENU apotekama pacijenti mogu da podižu terapiju na recept i pomagala na nalog. Pacijenti sa hroničnom terapijom mogu pomoću eRecepta da podižu mesečnu terapiju bez odlaska kod lekara u periodu od dva do šest meseci, ukoliko je procena lekara da pacijentu nisu neophodne kontrole u navedenom periodu. Bez obzira gde je prvi put podignuta terapija, eRecept se može realizovati u svim BENU apotekama.

Sve penzionere očekuje 10% popusta tokom penzijskih dana. A zahvaljujući našoj saradnji sa Prizmom, pacijenti su u mogućnosti da kupovinu Prizminih aparata obave na rate u BENU apotekama.

Naravno, nismo zaboravili ni na mlade roditelje. Uz našu „Baby loyalty“ karticu ostvarujete pravo na posebne pogodnosti, a za sve detalje možete se obratiti našim farmaceutima.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Brantner: Neradni dani tokom predstojećih praznika

Brantner: Neradni dani tokom predstojećih praznika

Neradni dani tokom predstojećih praznika OPOVO, 24. april 2024 – Brantner otpadna privreda obaveštava građane i korisnike svojih usluga da tokom predstojećih praznika neće raditi: SREDA – 01.05.2024 ČETVRTAK – 02.05.2024 PETAK – 03.05.2024 PONEDELJAK –...

najnovije

najčitanije