Socijalna inkluzija Roma: ODRŽANA KAMPANJA POD NAZIVOM DOBAR KOMŠIJA

30/05/2019

ODRŽANA KAMPANJA POD NAZIVOM DOBAR KOMŠIJA

Opovo, 30. maj 2019;

U okviru projekta “Socijalna inkluzija Roma u Opštini Opovo, koji finansira Evropska unija, a sprovodi Opština Opovo, u petak, 24.maja održana je kampanja “Dobar komšija”. Tom prilikom su ciljnu grupu – romske porodice koje žive u Trećem novom naselju i druge neromske porodice koje žive u komšiluku obišli Miloš Markov, menadžer na projektu, Dragana Avramović, službenik za odnose sa javnošću na projektu, Nenad Krstić, monitor poštovanja ljudskih prava ispred Udruženja Evrokontakt iz Kruševca, predstavnik Skupštine opštine Opovo Dragan Ugrinov.

Sa pripadnicima ciljne grupe se razgovaralo o prednostima života u mešovitoj zajednici, i  poboljšanju uslova života romskih porodica. Podeljene su majice sa logom projekta, lifleti i brošure kojima se ciljna grupa informiše o pravilnom i bezbednom vođenju domaćinstva.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije