Radovi u Barandi i Opovu: IZGRADNJA PEŠAČKE I PARKING INFRASTRUKTURE

16/05/2019

IZGRADNJA PEŠAČKE I PARKING INFRASTRUKTURE

Baranda / Opovo, 16. maj 2019;

U okviru projekta uređenja pešačke infrastrukture, u toku je betoniranje pešačkih staza – prelaza na raskrsnicama u Barandi. Projekat se finansira sredstvima lokalne samouprave, a izvođač radova je Javno preduzeće „Mladost“ Opovo.

„Dobru praksu koju poslednjih godina sprovodi Mesna zajednica Opovo preneli smo i u Barandu. Tokom prethodnih mesec dana naši komunalci su izbetonirali pešačke prelaze na 11 raskrsnica, a u narednom periodu nastavljaju se radovi na još pet raskrsnica, tako da će ukupna površina betoniranih trotoara iznositi 821 kvadratni metar“, rekao nam je povodom realizacije ovog projekta predsednik opštine dr Zoran Tasić.

Pored betoniranja trotoara u Barandi, izgrađen je novi parking prostor ispred autobuske stanice u Opovu. Investitor radova je Javno preduzeće „Mladost“ Opovo.

„Urađen je parking sa obe strane ulice, površine su popločane i obeležene, ukupna površina parking prostora je 400 kvadratnih metara sa 25 parking mesta plus jedno parking mesto predviđeno za invalide. Vrednost investicije je 980.000 dinara“ izjavio je direktor komunalnog preduzeća Dragan Živković.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije