Atletika – Trofej Beograda: ZLATO I DVA SREBRA ZA SPARTAK

15/05/2019

u SPORT

ZLATO I DVA SREBRA ZA SPARTAK

Opovo, 15. maj 2019;

Na stadionu Vojne akademije u Beogradu 11. maja održan je međunardni miting “Trofej Beograda” za mlađe juniore. Spartakovi atletičari ostvarili su izvanredne rezultate.

Boris Mojsa je u trci na 800 metara osvojio drugo mesto uz oboren lični rekord za 4 sekunde i sada izosi 1:57,71. Ovo je prvi put da je Boris trčao ispod dva minuta, što je za samo dve sekundi slabije od norme za EYOF. Boris je trku krenuo hrabro za reprezentativcem Rosićem iz Bosne i Hercegovine, držao ga je sve do 600 metara, kada je napravio manju taktičku grešku i počeo da ga obilazi u krivini.

Stefan Jovanov je takođe bio odličan u bacanju kugle gde je osvojio prvo mesto, bacivši kuglu od 5kg 14,03m. Ovo je Stefanu bio prvi put da baca kuglu od 5kg.

Miloš Milkovski je počeo sa visine od 155cm i sva tri puta je rušio letvicu, tako da je ostao bez plasmana. Tamara Radin je u trci na 800m osvojila drugo mesto sa rezultatom 2:23,54.

“Ovo je bilo prvo takmičenje u sezoni na otvorenom i mogu reći da sam izuzetno zadovoljan ostvarenim. Očekuju nas još par pripremno – kontrolnih takmičenja pred najbitnija takmičenja u sezoni, a to su državno prvenstvo i ako bog da, Balkansko prvenstvo i EYOF. Miloš je malo podbacio, jer očigledno nije bio njegov dan, inače njegov lični rekord je 167cm” izjavio je trener Spartakovih atletičara Nemanja Stojanović.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

OPOVO, 21. april 2024 – Fudbaleri opovačkog Omladinca priredili su još jednu goleadu za svoje navijače. U 15. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je više nego ubedljivo savladao Jedinstvo iz Dubovca. OMLADINAC 1927 (Opovo) – JEDINSTVO...

najnovije

najčitanije