Saradnja Mlekare „Maestro“sa sakulskim farmerima: PRIMER USPEŠNE I DRUŠTVENO ODGOVORNE FIRME

10/05/2019

PRIMER USPEŠNE I DRUŠTVENO ODGOVORNE FIRME

Sakule, 10. maj 2019;

Predsednik opštine dr Zoran Tasić i njegov pomoćnik Nebojša Kovačević posetili su Mlekaru „Maestro“ gde su prisustvovali na sastanku direktora Dragomira Nikolića sa sakulskim kooperantima.

Mlekara „Maestro“ je poslednjih godina postala jedan od vodećih privrednih subjekata na teritoriji naše opštine i to ne samo u kvantitetu i kvalitetu proizvodnje, već i u segmentu društvene odgovornosti u oblasti politike zapošljavanja i uslova rada.

Od nedavno, određen broj uspešnih sakulskih farmera opredelilo se za saradnju sa Mlekarom „Maestro“ ističući odličnu saradnju i uslove, kvalitetnu laboratorijsku analizu i redovnu isplatu, što do sada, sa nekim drugim otkupljivačima mleka nisu imali.

Direktor mlekare Dragomir Nikolić je zadovoljan ovakvim razvojem događaja jer se saradnjom sa lokalnim stočarima dobija na efikasnosti, ali pre svega ističe kvalitet dobijenog mleka. Kako njihova firma dobro radi i napreduje, nije isključeno da će se uskoro njihovo tržište proširiti i na taj način otvoriti mogućnost saradnje sa svim kvalitetnim uzgajivačima krava i proizvođačima mleka na teritoriji naše opštine.

– Mi zaista negujemo taj segment društvene odgovornosti i ovo je samo jedan deo lokalne saradnje jer i u našim proizvodnim pogonima uglavnom zapošljavamo radnike sa teritorije Opštine Opovo. Takođe, istakao bih odličnu saradnju sa lokalnom samoupravom, koja nam kontinuirano daje logističku podršku kada su u pitanju konkursi i projekti, što je za nas veoma značajno, rekao je Nikolić.

Predsednik opštine dr Zoran Tasić izrazio je zadovoljstvo što se ostvario ovakav vid saradnje i smatra da je Mlekara „Sakule“ dobar primer uspešne firme čiji cilj nije samo bezuslovno ostvarivanje profita, već i briga o radnicima, društvena odgovornost kroz zapošljavanje lokalnog stanovništva, kao i učestvovanje i podrška u humanitarnim i sličnim akcijama, poručio je predsednik opštine.  

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije