Fudbal – Druga južnobanatska liga zapad 16. kolo: OMLADINAC UZEO BOD LIDERU, TEMPO RAZOČARAO SA FENJERAŠOM

29/04/2019

u SPORT

OMLADINAC UZEO BOD LIDERU, TEMPO RAZOČARAO SA FENJERAŠOM

Opovo / Sefkerin, 29. april 2019;

OMLADINAC 1927 (Opovo) – SLAVIA (Kovačica) 2:2 (1:2); Omladinac je napravio veliko iznenađenje i odigrao remi 2:2 sa liderom na tabeli Slavijom iz Kovačice. Mada su Opovčani bili domaćini niko im nije davao šanse ali još jednom se pokazalo da je lopta okrugla i da je u fudbalu sve moguće.

Uspeli su Opovčani sa podmlađenim sastavom u kojem je bilo čak pet bonus igrača da izvuku bod sa favorizovanim gostom iz Kovačice. Poveli su gosti udarcem sa bele tačke u 16. minutu, a kada je u 27. minutu napadač Slavije Bursać povisio vođstvo na 2:0 svi su pomislili da je samo pitanje kolika će biti razlika na kraju meča. Međutim, scenario ove utakmice je sve do kraja iznenadio. Prvo je Miloš Cvetković iz penala smanjio vođstvo Slavije u 40. minutu, da bi isti igrač poravnao rezultat u 72. minutu što je bio i konačan ishod meča.

Sudija Nikolić pokazao je dva crvena kartona, jedan za rezervnog golmana Omladinca Nikolu Šiđanina, koji je sa klupe za rezervne igrače ušao u teren i udario protivničkog igrača, a drugi za Nikolu Bursaća iz ekipu Slavije zbog druge javne opomene.

OMLADINAC: M.Šiđanin, Bojan Popović (Bogdanov 74’), Panić, N.Jovanov, Marinković, Stupar (Borivoje Popović (82’), M.Jovanov (Ivić 46’), Stojić, Arsenović, Puškaš, Cvetković

TEMPO (Sefkerin) – POBEDA (Samoš) 0:2 (0:1); Tempo je ponovo razočarao svoje navijače koji su očekivali bodove u susretu sa poslednje plasiranom ekipom Pobede. Gosti su pobedili sa 0:2 i sva tri boda nose u Samoš.

Četvrti poraz u nizu fudbalera Tempa. Nije igra Sefkerinaca bila toliko loša koliko je bila loša realizacija. Tri propuštene dobre prilike plus neiskorišćen penal u prvom poluvremenu rival je morao da kazni pogotkom I vođstvom. U drugom delu igre Tempo pojačava pritisak ali lopta nije htela u gol. Dva puta su pogodili stativu i promasili jos četiri – pet izglednih prilika i opet na kraju za silne promašaje usledila je kazna u vidu drugog pogotka za goste i postavljanja krajnjeg rezultata.

TEMPO: Vickov, Jovanov, Ilkić (Volčeski), Vukov, Radojičić (Nećakov), Dačić, Milićev, Simeon, Đinović (Todorovski), Rankov, Stanisavljević.

REZULTATI 16. kola: Polet – Unirea 6:1; Tempo – Pobeda 0:2; Glogonj – Mundial 1:4; Omladinac 1927 – Slavia 2:2; Vojlovica 2018 – slobodan tim.

TABELA: 1. Slavia (36); 2. Polet (35); 3. Unirea (28); 4. Mundial (27); 5. Glogonj (23); 6. OMLADINAC 1927 (12); 7. TEMPO (9); 8. Pobeda (6); 9. Vojlovica 2018 (5).

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

OPOVO, 21. april 2024 – Fudbaleri opovačkog Omladinca priredili su još jednu goleadu za svoje navijače. U 15. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je više nego ubedljivo savladao Jedinstvo iz Dubovca. OMLADINAC 1927 (Opovo) – JEDINSTVO...

najnovije

najčitanije