Kabinet predsednika opštine: SASTANAK SA POLJOPRIVREDNICIMA IZ OPOVA (VIDEO)

25/03/2019

SASTANAK SA POLJOPRIVREDNICIMA IZ OPOVA

Opovo, 25. mart 2019;

Nakon akcija u Sakulama, Sefkerinu i Barandi, danas je u kabinetu predsednika opštine održan inicijalni sastanak i sa poljoprivrednicima iz Opova. Razgovaralo se o tekućim problemima, posebno atarskim putevima. Predsednik opštine dr Zoran Tasić je izneo plan ovogodišnjeg redovnog uređenja atarskih puteva što se poklopilo sa željama prisutnih poljoprivrednika, a za aktuelnu akciju ravnanja, lokalna samouprava će kao i u ostalim mestima obezbediti dizel gorivo, kameni agregat i ručak za učesnike.

Konstatovano je da su atarski putevi u Opovu u dosta dobrom stanju ali da svakako ima trasa koje treba poravnati.

Ispred delegacije poljoprivrednika Nenad Rošulj je izjavio da su razgovori bili konstruktivni i da će se uskoro organizovati akcija.

„Razgovor sa predsednikom opštine je bio konstruktivan i brzo smo se dogovorili. Opština je proteklih godina radila atarske puteve u Opovu, tako da su u mnogo boljem stanju nego u ostalim mesnim zajednicama i nije potrebno da se u većoj meri rade ali mi se takođe pridružujemo ovoj akciji i narednih dana ćemo isplanirati detalje“ izjavio je Rošulj.

Kako saznajemo akcija ravnanja atarskih puteva u Opovu biće organizovana u četvrtak 28. marta.    

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije