Fudbal – Prva južnobanatska liga 18. kolo: NEUBEDLJIVOM IGROM, VRANE DO UBEDLJIVE POBEDE

image_pdfimage_print

NEUBEDLJIVOM IGROM, VRANE DO UBEDLJIVE POBEDE

Baranda, 10. mart 2019;

RADNIČKI (Baranda) – DUNAV (Banatska Palanka) 2:0 (1:0); Strelci: Starčević (23’) i Mijailović (83’). Imali su fudbaleri Radničkog u svojim nogama igru. Ilić je prvi pripretio bivšem golmanu Vrana Trbojeviću. Trebao je biti to centaršut ali je lopta išla u gol i stativa je sprečila da Ilić postigne sjajan gol.
U nastavku je Radnički ređao šanse. Nisu to bili udarci koji bi ozbiljnije ugrozili Trbojevića, ali su bar bile prilike. Posle dobre intervencije odbrane (Divljački i Stojanović novi dvojac štopera bili su dobri) lopta dolazi do Milovanova koji je smiruje i dodaje do Starčevića, aovaj matira golmana Dunava.

Nakon postignutog gola mnogo više želje za pogodak imala je ekipa Dunava. Istakao se i Labus po kvalitetnim odbranama. Razmenjivale su se šanse na obe strane. Trener Radničkog Daković ubacio je dva nova igrača koji su se zimus priključili ekipi i ispostavilo se kao prava odluka. Slična situacija kao i kod prvog pogotka, ali drugi akteri. Jovanović je dodao Mijailoviću (zamenio Milovanova), koji se sjajno snašao u kaznenom prostori i popularnom panjenkom prebacio loptu preko iskusnog Trbojevića i uklonio sve sumnje oko pobednika duela. 

RADNIČKI: Labus, Ilić, Divljački, Stojanović, Radojev, Jovanović, Đogo, Milovanov ( Mijailović), Cukić (Grujić), Dobrić, Starčević

Izvor: FB Fk Radnički Baranda