Fudbalske pripreme: SEFKERINCI USPEŠNO ODRADILI GENERALNU PROBU

image_pdfimage_print

SEFKERINCI USPEŠNO ODRADILI GENERALNU PROBU

Sefkerin, 10. mart 2019;

PIONIR (Besni Fok) – TEMPO (Sefkerin) 0:4 (0:2);  Generalna proba pred početak prolećnog dela prvenstva Sefkerincima je uspela. Fudbaleri Tempa su prikazali odličnu igru i zabeležili ubedljivu pobedu nad domaćom ekipom Pionira sa četiri gola razlike. Furiozno su krenuli gosti od početka i vec u 5. minutu Jovan Đinović prolazi po levoj strani ulazi u šesnaesterac i iskosa skoro iz mrtvog ugla matira golmana domaćih. U 25. minutu Tempo je udvostručio prednost. Opet je glavni akter bio Đinović koji se izborio za jednu loptu nadomak šesnaesterca predriblao protivničkog štopera, pa golmana, ušetavši se sa loptom u gol.

U drugom poluvremenu trener Tempa Suba izvrsio je par izmena i u igru ubacio igrače iz omladinskog pogona, koji su dobro odradili svoj posao. Stvarali su Sefkerinci šanse i time pokazali da se dobro radilo ove zime na treninzima. U 82. minutu rezervista Todorovski se odlično snašao pred golom Pionira i matirao golmana za 0:3. Samo dva minuta kasnije, danas dobri i borbeni Milićev, postavio je konačan rezultat Pionir – Tempo 0:4.

Gomlan Tempa danas nije imao puno posla jer je odbrana odlično odradila svoj posao. Štoperski tandem Krstevski – Simeon je bio besprekoran i nije dozvolio domaćim fudbalerima da prođu do gola. U prvom poluvremenu zadnji vezni, a u drugom desni bek, šesnaestogodišnji Marko Jovanov je bio odličan i vidi se konstantni napredak kod njega. Sredina terena je bila borbena i distribuirala je mnogo lopti napadačima Đinovicu i Nećakovu. Đinovic je bio danas najbolji igrač tima, dobro se gradio, čuvao loptu i odlično sarađivao sa ostalim napadačima i uspeo dva puta da zatrese mrežu i tako povede Tempo ka pobedi. Narednog vikenda počinje prvenstvo Druge juznobanatske lige – zapad, a Tempo gostuje lideru prvenstva ekipi Slavije u Kovačici.

TEMPO: Vickov, Radojičic, Ilkić, Krstevski, Simeon, Dačić, Jovanov, Rankov, Milićev, Đinović, Nećakov. Igrali su jos: Urs, Todorovski, Stajić, Stanisavljević, Volčeski, Vukov, Živković, Ćirika.