Miloš Radović po drugi put među Opovčanima: KONCERT KAO POKLON DAMAMA ZA OSMI MART (VIDEO)

08/03/2019

KONCERT KAO POKLON DAMAMA ZA OSMI MART

Opovo, 8. mart 2019;

Nastup pevača Miloša Radovića i tamburaškog orkestra Zorule je jedan od onih koncerata za koje kažeš prijateljima (koji nisu prisustvovali), „samo da znaš šta si propustio“. Zaista, veče za pamćenje i koncert za istinsko uživanje.

Miloš je sinoć nastupio po drugi put u Opovu i ponovo prisutnoj publici pružio fantastičan muzički doživljaj. Prvi put to je bilo sa njegovim malim kombo bendom, a ovog puta sa tamburaškim orkestrom. Sličan (a opet različit) repertoar u nešto izmenjenim aranžmanima prilagođenim tamburaškom orkestru.

Miloš Radović je školovani operski bariton, međutim ovaj vokalni solista ima toliko osećaja za starogradsku pesmu, a istovremeno tako lako peva evergrin hitove, ciganske romanse, napolitanske arije ili grčki tradicional.

Bilo bi nepravedno da ne pomenemo momke koji čine orkestar Zorule. Sama činjenica da su svirali sa Balaševićem i Zvonkom Bogdanom dovoljno govori o kakvim se muzičarima radi. Njihova maestralnost, virtuoznost, uvežbansot, muzička raznovrsnost, imponuju u svakom taktu koji odsviraju. Jednostavno, orkestar koji morate čuti.

Na kraju, sve pohvale za Kulturni centar Opovo koji je priredio za naše sugrađane ovaj fenomenalan koncert, koji je trajao gotovo dva sata praćen gromoglasnim aplauzima i horskim pevanjem prisutnih.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije