Dvoransko prvenstvo Srbije za pionire: ATLETIČARIMA SPARTAKA DRUGO I ČETVRTO MESTO

08/03/2019

u SPORT

ATLETIČARIMA SPARTAKA DRUGO I ČETVRTO MESTO

Opovo, 8. mart 2019;

Prvenstvo Srbije za starije pionire održano je u beogradskoj atletskoj dvorani na Banjici. Stefan Jovanov je u bacanju kugle osvojio srebrnu medalju, bacivši ovu atletsku spravu 15,03 metara.

– Stefan je u trećoj seriji bacio najbolji hitac, imao je problema oko tehnike izbačaja kugle, konkretno sa prstima šake. Stefan po plasmanu nije mogao bolje, ali je rezultatski mogao bolje, s obzirom da je na treningu bacao kuglu i preko 16 metara. Trema je učinila svoje. Sve u svemu ostvario je veliki uspeh – poručio je trener Nemanja Stojanović.

Miloš Milkovski je zauzeo četvrto mesto u skoku u vis, preskočivši letvicu na 164 centimetara, rušio je na 166 centimetara.

– Miloš je takođe imao manjih tehničkih problema. Moramo napomenuti da su na prvenstvu Beograda imali bolje rezultate, Stefan 15,21 metar, a Miloš 167 centimetara, što znači da još nisu stekli rutinu da se nose sa velikim pritiskom kada je najbitnije, pa moramo poraditi na mentalnoj pripremi. Momci su iz Sefkerina i nemamo baš adekvatne uslove za ove discipline, time je ovaj uspeh i veći – objasnio je Stojanović.

Dan pre održano je prvenstvo Srbije za mlađe pionire u dvorani. Luka Stojanović je u trci na 800 metara zauzeo 9. mesto, (2:43 minuta). Teodora Vasić je u trci na 200 metara zauzela 13. mesto uz oboren lični rekord koji sada iznosi 30.15 sekundi.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

SEFKERIN, 25. mart 2024 – Dvorana "Arena" u gradu Mošonmađorovaru u Mađarskoj bila je domaćin Evropskog kupa u sanda fulkontakt borbama 23. i 24. marta, gde su takmičari osam država ukrstili rukavice u konkurenciji po starosnim i težinskim kategorijama. Odličan uspeh...

Fudbal: Petarda u Opovu na startu Opštinske lige

Fudbal: Petarda u Opovu na startu Opštinske lige

Petarda u Opovu na startu Opštinske lige OPOVO, 24. mart 2024 – Ubedljivom pobedom Opovčani su otvorili prolećni deo sezone Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo. OMLADINAC 1927 (Opovo) – BORAC (Pločica) 5:0 (3:0); Dobro su Opovčani startovali na početku...

AK Spartak: Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu

AK Spartak: Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu

Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu OPOVO, 24. mart 2024 – U velikoj sali Klulturnog centra Opovo,  Atletski klub "Spartak" je održao godišnju Skupštinu kluba. Iznet je izveštaj o radu, finasijski izveštaj i takmičarski izveštaj za 2023. godinu, kao i plan...

najnovije

najčitanije