Fudbalske pripreme REMI LEPUŠNICE I SEFKERINSKOG TEMPA

03/03/2019

u SPORT

Glogonjski rit, 3. mart 2019;

Odličnu utakmicu odigrali su fudbalerii Tempa protiv drugoplasirane ekipe iz beogradske grupe međuopštinske lige. Stvorili su mnogo šansi igraci Tempa, dva gola su im poništena zbog “navodnih” ofsajda i jednom su pogodili okvir gola.

U prvom poluvremenu se igralo samo pred golom domaćina. Ređale su se šanse u kojima su uglavnom učestvovali Jovan Đinovic i Danijel Rankov koji su pripremali šanse i Jovan Nećakov, koji je promašio nekoliko prilika ali i postigao dva pogotka koje je sudija poništio zbog navodnog ofsajda.

U drugom poluvremenu su i domaći krenuli malo angažovanije i stvorili dve šanse. Jednu je golman Vickov odbranio, ali su drugu pretvorili u vođstvo. Bio je to slobodan udarac sa 25 metara, udarac je bio dobar lopta prohujala pored živog zida i završila u donji desni ugao Tempovog gola. Ubrzo su krenule izmene i trener Suba je dao šansu rezervnim igračima. Darko Todorovski je ušao u igru u napadu i odmah imao dve stopostotne šanse koje je promašio. Treću je iskoristio izašavši jedan na jedan sa golmanom domaćih i rutinski ga kroz noge matirao. Nekoliko minuta nakon izjednačujućeg gola još jednu priliku je imao Todorovski kada je izašao sam ispred gola ali je njegov šut pored savladanog golmana zaustavila stativa.

Treba istaći danas dobru igru štopera Krstevskog koji je komandovao odranom, Rankova i Đinovica koji su odlično organizovali napade Tempa, kao i strelca jedinog gola za Tempo Todorovskog, koji se dobro kretao i ulazio u gol šanse. Sledeću prijateljsku utakmicu Tempo igra protiv Pionira u Besnom foku u nedelju 10. marta.

Tempo: Vickov, Jovanov, Krstevski, Vukov, Ilkić, Dačić, Simeon, Bakić, Đinovic, Rankov i Nećakov. Igrali su jos: Radojičić, Milićev, Todorovski, Volčeski, Stajić, Jon.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

OPOVO, 21. april 2024 – Fudbaleri opovačkog Omladinca priredili su još jednu goleadu za svoje navijače. U 15. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je više nego ubedljivo savladao Jedinstvo iz Dubovca. OMLADINAC 1927 (Opovo) – JEDINSTVO...

najnovije

najčitanije