Fudbalske pripreme REMI LEPUŠNICE I SEFKERINSKOG TEMPA

Glogonjski rit, 3. mart 2019;

Odličnu utakmicu odigrali su fudbalerii Tempa protiv drugoplasirane ekipe iz beogradske grupe međuopštinske lige. Stvorili su mnogo šansi igraci Tempa, dva gola su im poništena zbog “navodnih” ofsajda i jednom su pogodili okvir gola.

U prvom poluvremenu se igralo samo pred golom domaćina. Ređale su se šanse u kojima su uglavnom učestvovali Jovan Đinovic i Danijel Rankov koji su pripremali šanse i Jovan Nećakov, koji je promašio nekoliko prilika ali i postigao dva pogotka koje je sudija poništio zbog navodnog ofsajda.

U drugom poluvremenu su i domaći krenuli malo angažovanije i stvorili dve šanse. Jednu je golman Vickov odbranio, ali su drugu pretvorili u vođstvo. Bio je to slobodan udarac sa 25 metara, udarac je bio dobar lopta prohujala pored živog zida i završila u donji desni ugao Tempovog gola. Ubrzo su krenule izmene i trener Suba je dao šansu rezervnim igračima. Darko Todorovski je ušao u igru u napadu i odmah imao dve stopostotne šanse koje je promašio. Treću je iskoristio izašavši jedan na jedan sa golmanom domaćih i rutinski ga kroz noge matirao. Nekoliko minuta nakon izjednačujućeg gola još jednu priliku je imao Todorovski kada je izašao sam ispred gola ali je njegov šut pored savladanog golmana zaustavila stativa.

Treba istaći danas dobru igru štopera Krstevskog koji je komandovao odranom, Rankova i Đinovica koji su odlično organizovali napade Tempa, kao i strelca jedinog gola za Tempo Todorovskog, koji se dobro kretao i ulazio u gol šanse. Sledeću prijateljsku utakmicu Tempo igra protiv Pionira u Besnom foku u nedelju 10. marta.

Tempo: Vickov, Jovanov, Krstevski, Vukov, Ilkić, Dačić, Simeon, Bakić, Đinovic, Rankov i Nećakov. Igrali su jos: Radojičić, Milićev, Todorovski, Volčeski, Stajić, Jon.