Opovački komunalci na terenu: KRPLJENJE UDARNIH RUPA I RADOVI NA GROBLJU U BARANDI (VIDEO)

21/02/2019

KRPLJENJE UDARNIH RUPA I RADOVI NA GROBLJU U BARANDI

Baranda, 21. februar 2019;

Sunčane februarske dane iskoristili su radnici Javnog preduzeća „Mladost“. Njihove ekipe se nalaze na terenu gde se radi na krpljenju udarnih rupa nastalih tokom zime i nastavku radova na izgradnji ograde na groblju u Barandi.

Direktor JP „Mladost“ Opovo Dragan Živković ističe da su u Barandi u toku radovi na završnoj fazi ograđivanja groblja gde je do sada sa tri strane urađeno preko 600 metara žičane ograde i sa frontalne strane 147 metara betonske ograde na kojoj se trenutno radi metalna konstrukcija kako bi se dobila kompletna celina.

„Druga faza uređenje groblja u Barandi obuhvata radove na pristupnim stazama do centra groblja i poprečne staze duž ograde, dok bi završni deo uređenja groblja bio izgradnja kapele, koja će početi u martu“, najavio je Dragan Živković.

Današnje radove obišao je i predsednik opštine dr Zoran Tasić koji je najavio saniranje udarnih rupa u svim mestima naše opštine.

„Krenuli smo sa radovima na krpljenju udarnih rupa. Jedan deo posla je završen u Sefkerinu i Opovu, danas se radi u Barandi, a naredne nedelje radovi se nastavljaju u Sakulama i naš zadatak je da sve one udarne rupe nastale tokom zime saniramo“.

Predsednik opštine je obišao i radove na groblju u Barandi i tom prilikom je najavio i kompletnu rekonstrukciju kapele u Sakulama.

„Obišli smo danas i radove na groblju u Barandi gde je u toku završna faza radova na prednjoj ogradi, kapiji i pristupnim stazama. Ostalo je da vidimo kako ćemo definisati parking prostor ispred groblja i početak radova na izgradnji kapele i ono što će verovatno iziskivati izmenu Odluke o komunalnim delatnostima na grobljima, koja će biti verovatno tokom 2019/20. godine ali to ćemo uraditi tek kad završimo kapele u svim naseljenim mestima. Uporedo sa Barandom radiće se i rekonstrukcija kompletne kapele u Sakulama“ – izjavio je Tasić.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije