Ne prljaj! Nemaš izgovor: POMOZIMO “SUPER PILIĆIMA” IZ BARANDE DA POBEDE

08/02/2019

POMOZIMO “SUPER PILIĆIMA” IZ BARANDE DA POBEDE

Baranda, 8. februar 2019;

U organizaciji SBB fondacije nastavlja se kampanja „Ne prljaj. Nemaš izgovor!  IZAZOV“ koja će trajati cele školske 2018/2019 godine. Zadatak takmičara, odnosno ekipa, koje čine učenici odeljenja škola iz cele Srbije jeste da naprave igračku od reciklažnog materijala i pošalju fotografiju kreacije koja se objavljuje na sajtu SBB fondacije.

Najkreativniji rad osvaja nagradu koju pobedničko odeljenje odabere za svoju školu, u vrednosti od 2500 evra, a to može biti IKT oprema ili školski nameštaj.

Ekipa “Super pilići” koju čine učenici III-3 odeljenja iz Barande zajedno sa svijom razrednom nastavnicom Nadom Kljajić apeluju na sve sugrađane da se uključe u glasanje i pomognu im da osvoje nagradu za školu.

Potrebno je da se ulogujete na stranicu SBB fondacije pod nazivom “Ne prljaji” Nemaš izgovor” https://neprljajnemasizgovor.rs/?fbclid=IwAR3sJiq9UNADqEz_DuZpnKJVvtMVu_rKXlBfW1OpjI_0crYMpjOoR9_Tk9Y, napravite nalog i u pretraživaču upišete Super pilići, a zatim ispod slike sa igračkom bibliotekom – Knjižanom – glasate. Može se glasati samo jednom dok traje takmičenje, a to je 18.2.2019.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

najnovije

najčitanije