Humanitarne akcije: OPOVČANI SE VRATILI SA TERENA U RANIM JUTARNJIM ČASOVIMA

18/05/2014

OPOVČANI SE VRATILI SA TERENA U RANIM JUTARNJIM ČASOVIMA
DSC02996Opovo, 18. maj 2014;
Danas u ranim jutarnjim časovima dobrovoljci iz opštine Opovo vratili su se iz Crne Bare kod Bogatića. Tim povodom razgovarali smo sa koordinatorom akcije predsednikom opštine mr Miloradom Soldatovićem.
U trenutku velike nesreće za našu zemlju i narod, kada zaista nije lako unesrećenim ljudima ali i svim onima koji nisu u kritičnim područjima, a nemoćni su da katastrofu spreče, izuzetno sam ponosan na našu akciju, odziv građana i ponašanje naših dobrovoljaca na samom terenu. Zahvaljujem se svim učesnicima akcije, kao i svim ostalim građanima koji su se prijavili za akciju ili na bilo DSC02991koji drugi način pomogli u saniranju ove velike katastrofe, izjavio je Milorad Soldatović.
Radili smo „udarnički“ bez protekcije, a posebno sam srećan što je među dobrovoljcima bilo i dosta mladih ljudi koji su u ovoj kriznoj situaciji pokazali da imaju i patriotizam i humanost. Disciplina je bila na nivou tako da je sve prošlo u najboljem redu, naglasio je predsednik opštine.
Inače, ječe smo objavili da su dobrovoljce uglavnom činili građani iz opova i Sefkerina, kao i nekoliko dobrovoljaca iz naselja Preliv, a danas smo saznali da je bilo dobrovoljaca i iz Barande i Sakula.
DSC02983Razni vidovi akcija će se nastaviti, a predsednik opštine Soldatović apeluje da se svi uključimo u zavisnosti od ličnih mogućnosti. Danas i ovih dana u toku su akcije prikupljanja humanitarne pomoći pa eto prilike da pokažemo svoju humanost. Potrebna je pre svega flaširana voda, konzervirana hrana, higijena i oprema i kozmetika za bebe.

DSC02982DSC02981

 10256601_706708796034483_6017246521875052909_o

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

Sportski vikend: Fudbal u Barandi i Sefkerinu

Sportski vikend: Fudbal u Barandi i Sefkerinu

Opovo, 26. april 2024 – Narednog vikenda dve fudbalske utakmice na domaćim terenima. Radnički dočekuje Budućnost iz Alibunara, „fenjeraša“ Prve južnobanatske lige, tako da je apsolutni favorit u ovom meču. U okviru Druge južnobanatske lige – zapad, Tempo je domaćin...

najnovije

najčitanije