Asocijacija najboljih nastavnika bivše Jugoslavije: NADA KLjAJIĆ PRIMLjENA U ASOCIJACIJU

30/12/2018

Baranda, 30. decembar 2018;

Od septembra tj. početka školske 2018/19. godine učiteljica Nada Kljajić nadahnuta nastavnim i vannastavnim radom, je lično i sa svojim đacima ostvarila razne lepe uspehe.

U septembru je sa đacima i saradnjom sa trenerom AK Spartaka Nemanjom Stojanovićem osvojila 2. državnu nagradu na međunarodnom takmičenju KREF u Makedoniji za dečiji film „Poligon spretnosti“. U oktobru je održala tradicionalno  4. književno druženje „Književno veče za nadu“ u Barandi gde su učestvovali pesnici i učitelji sa svojim radovima. U oktobru je održala 3.  stručnu Tribinu za svoje kolege u Zrenjaninu na temu „Upotreba VEB alata u nastavi“, takođe je istu i u novembru održala za svoje kolege u Opovu. U novembru je prezentovala nastavne radove na 10. metodičkim danima UVU-a u Novom Sadu. Na pesničkoj manifestaciji  „Pesnička republika“ u Novom Miloševu je predstavila svoje pesme, kao i na 3. pesničkoj manifestaciji „Stop nasilju nad ženama“ u Jabuci, gde je dala svoj doprinos  u borbi protiv bilo kakvog nasilja, kroz pesme. U decembru je održala kreativan čas poezije mladim polaznicima  literarne radionice Kluba pesnika „Aleksandar Saša Božović“ u Jabuci.

U decembru je  sa  đacima, roditeljima i kolegama  po ko zna koji put održala i tradicionalnu kreativnu novogodišnju „Radionicu-Reciklaonicu“ u svojoj školi. Posetila (i sarađivala) sa đacima udruženje UPIK-a povodom njihovog Međunarodnog dana.  Dobila priznanje sa učenicima za  doprinos u očuvanju prirode  „Školskog zelenog presa 2018.“ iz Novog Sada.

I na samom kraju 2018.godine dobila obaveštenje da je na osnovu odluke komisije Asocijacije najboljih nastavnika bivše Jugoslavije, kao i unapred  uspostavljenih i javno objavljenih kriterijuma, primljena u Asocijaciju i postala njihov punopravni član. Na Javni poziv ove 2018. godine javilo se 92 nastavnika iz 5 država sa prostora bivše Jugoslavije a 65 je ispunilo neophodne kriterijume. Nova 2019.godina obećava da će biti puna novih, edukativnih  i zabavnih sadržaja.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Tokom prošle godine izdato je 61.172 potvrde o pravu korišćenja zdravstvene zaštite u zemljama sa kojima Srbija ima ugovore. Izvor/Politika Stiže polako letnja sezona i pripreme za odmor. Bez obzira na to da li će putovati u sopstvenoj organizaciji ili preko...

najnovije

najčitanije