Poljoprivreda i edukacija: PREDUZETNICE U AGROBIZNISU – ŽENSKO LICE AGROBIZNISA

16/05/2014

PREDUZETNICE U AGROBIZNISU – ŽENSKO LICE AGROBIZNISA

Opovo, 16. maj 2014;

U ponedeljak 19. maja u sali Skupštine opštine Opovo održaće se tribina – radionica sa temom PREDUZETNICE U AGROBIZNISU – ŽENSKO LICE AGROBIZNISA.  Prema programu radionice, od 13:30 do 14:00 časova predviđen je dolazak i registracija učesnika radionice, dok će pozdravnu reč imati urednica emisije za poljoprivrednike Znanje – Imanje i FAO trener za socijalno – ekonomski razvoj žena na selu Jasmina Nikitović Stojičić i predsednik opštine mr Milorad Soldatović.

U program radionice biće reči o Podsticajima za poljoprivredu u Republici srbiji I EU (predstavnik Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede), Značaj knjige polja, primene sledljivosti u poljoprivredi i mineralnih đubriva (Natalija Kurjak – menadžer za marketing i odnose sa partnerima Victoria Group), Globag G.A.P. – Bezbednost hrane (Julka Toskić (direktorka marketinga Delta Agrar), Energetska efikasnost u proizvodnji povrća (dr Luka Radoja – stručni saradnik), registrovanje delatnosti (ecc Mirela Stojilović – knjigovodstvena agencija, edukacija “Centar za jednake poslovne mogućnosti Eduka plus”), primena agrotehničkih mera u organskoj proizvodnji (ma Stanislava Stanković – PSSS Požarevac, samostalni stručni saradnik) i Pristup finansijskim uslugama – za život prepun mogućnosti (rukovodilac Filijale Opportunity banke A.D. u Čačku).

Lokalna samouprava i stručni saradnik za poljoprivredu pozivaju sve zainteresovane, naročito pripadnice nežnijeg pola, nosioce i članove registrovanih poljoprivrednih gazdinstava da obavezno prisustvuju i aktivno učestvuju u radu radionice. Radionice obog tipa su odlična prilika da na postavljeno pitanje dobijete odgovor od kvalifikovanog predavača ili trenera sa radionice.

 

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije