Sastanak u Pokrajinskom sekretarijatu za sport: NAČINJEN VAŽAN KORAK KA IZGRADNJI SPORTSKE DVORANE U OPOVU 

30/10/2018

NAČINJEN VAŽAN KORAK KA IZGRADNJI SPORTSKE DVORANE U OPOVU
Novi Sad, 29. oktobar 2018;
Na poziv Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu delegacija opštine Opovo, koju su na predlog predsednika dr Zorana Tasića sačinjavali zamenik predsednika Miloš Markov, predstavnici odeljenja za urbanizam načelnik Rade Cvetanović i Nataša Vodeničar i predsednik Sportskog saveza Igor Vujić 29. oktobra otputovala je u Novi Sad.

Tema sastanka je bila pomoć Sekretarijata u izgradnji sportskih dvorana u opštinama koje ne poseduju uslovno zatvoren sportski objekat. Sastanku u zgradi Pokrajinske vlade osim članova sekretarijata prisustvovao je i sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez, koji je saslušao predstavnike svih pet opština iz Vojvodine koje su ušle u uži izbor.

U uži krug izdvojile su se opštine Čoka, Bačka Topola, Sremski Karlovci, Plandište i Opovo. Delegacija naše opštine sekretaru Batezu pokazala je kompletni projekat za rekonstrukciju školske fiskulturne sale u Opovu, koji je usklađen sa Zakonom o sportu i podržava sve standarde. Načelnik odeljenja za urbanizam Rade Cvetanović objasnio je da su stvoreni svi uslovi, odnosno da je naša opština obavila sve poslove završno sa dozvolom za izvođenje radova. Ovo su u sekretarijatu dočekali sa odobrenjem, tako da se Opovo izdvojilo kao jedina opština, od ovih pet, koja je spremna za gradnju.

Prvi sastanak prošao je veoma dobro, tako da se očekuje novi poziv iz Sekretarijata i nastavak saradnje, kako bi se stiglo do krajnjeg cilja, odnosno izgradnje sportske dvorane u Opovu.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije