Pošta u Sefkerinu ponovo na staroj lokaciji: PREDSEDNIK OPŠTINE NAJAVIO I SANACIJU FASADE (VIDEO)

image_pdfimage_print

PREDSEDNIK OPŠTINE NAJAVIO I SANACIJU FASADE
Sefkerin, 29. oktobar 2018;

Nakon mesec dana rada u privremenim prostorijama u objektu sefkerinske zdravstvene ambulante, pošta je od danas ponovo na svom starom mestu
Zbog požara u jednom od stanova krajem avgusta ove godine, zgrada je bila znatno oštećena, zbog čega pošta jedno vreme nije bila u funkciji, a kasnije privremeno izmeštena. Lokalna samouprava je sa 100.000 dinara finansirala popravku krova zgrade koju su zajedničkom akcijom sproveli stanari i članovi Mesne zajednice Sefkerin, a nakon renoviranja enterijera poštanskih prostorija, danas je pošta otvorena za sve korisnike.

Tim povodom sefkerinsku poštu je obišao predsednik opštine dr Zoran Tasić, koji je zbog oronulosti eksterijera zgrade najavio i sanaciju fasade.

„Zbog nesrećnog slučaja sefkerinska pošta je u skladu sa dogovorom direkcije u Pančevu morala biti izmeštena dva meseca. Pošta je od danas na svojoj staroj lokaciji, izvršena je sanacija prostorija, lokalna samouprava je učestvovala sa 100.000 dinara za sanaciju kompletnog krova i dogovorili smo se da u nekom narednom periodu izvršimo i sanaciju fasade, koja je u ruiniranom stanju. Nažalost, 40 godina nije ulagano u ovaj objekat tako da ćemo zajedničkim sredstvima i Javnog preduzeća „Pošte Srbije“ i lokalne samouprave ovaj objekat dovesti u funkcionalno stanje na dobrobit naših sugrađana koji koriste ovaj objekat“, rekao je prilikom obilaska predsednik opštine.

Pošta u Sefkerinu je na starom mestu i otvorena je svakog radnog dana od 7 do 14 časova.